2777
2789
عنوان

با رلتون تو کال راجع ب چیا حف میزنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 22 پست

شوهر دارم الان  ،نظری ندارم چون ازدواجم سنتی بود اصن شماره نداشتیم اون موقع که بخوام چت کنم رل هم نداشتم تا حالا

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شماره اتو ندارع پی ام بده؟

تو دوتا پیام رسانیم ان یکی رو آف زدم تو ان یکی بازدیدام بستس 

هم ان هم یکی از داداشای مجازیم ی پیامم ندادن

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
دوهفته اس از هم بی خبرید؟

اره یه ماهه قهریم تایمی ک قهر بودیم اومد حالمو پرسید دیگه من بهش پی ندادم.. نمیدونم کار درست چیه 

"مِثِه کُدِئین طُ واسِه سَردَردی♪"                                                                 ⁴¹⁷