2777
2789

گیاه یشمم یکی دوهفته اس دیدم برگای سبز خوشرنگش همه افتادن. حالا ساقه اش گندیده شده انگار 

فک کنم زیاد بهش اب دادم 

الان راهی هس نجاتش بدم.

عکسشو اگر خواستین بزارم 

خاکش هم باید عوض کنم بنظرتون؟ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
برامنم تو این دوهفته دقیقا اینجوری شده چرا اخه

وااای 😭😭😭 مال منم 

فک کنم از کمبود نور و فصل سرماس.  الان تو نت خوندم زمستونا دوسه هفته ای باید اب بهشون داد. من عین تابستون هر هفته بهش میدادم 

اینو اخر اسفند خریدم برای سر سفره عیدم.تو این 9ماه خیلی سرحال و پر و عالی بود. 

تجربه ای نداشتم که تو سرما ممکنه اینجور بشه و باید کمتر اب بدم.🥺الان فقط میخام نجاتش بدم تا کامل از دستش ندادم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عید خریده بودم چند تا گلدون خریدم تا الان خوب بودن الان همه گلام  خراب شدن

ای واییی🥺😭

حیفن. من عاشقشونم

مخصوصا عاشق این یشمم. خیلی اذیتم میبینم ایطور شده 😭

عزیزم شما توی تاپیک من که ارزو کردم دختردار بشم یه پست قشنگ گذاشتین و من هرکاری کردم نتونستم جوابم رو ارسال کنم براتون. حیفم اومد واقعا و دیدم دور از ادبه پست قشنگتون بی جواب بمونه گفتم اینجا جوابم رو براتو ارسال کنم.

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

عزیزدلم اولا مرسی بابت دعات که برام کردی دوما خدا گل دخترت رو برات نگهداره حضرت زهرا یارش باشه ایشالله.

سوما حتماااا برات کلی دعا میکنم الان که به حاجتت برسی و یه پسر صالح و سالم خدا قسمتت کنه و یار امام زمان بشه الهیی

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
عزیزم شما توی تاپیک من که ارزو کردم دختردار بشم یه پست قشنگ گذاشتین و من هرکاری کردم نتونستم جوابم ر ...

عزیزمممم قربون دل مهربونت ❤ لطف کردی خواهر خوبم 

عزیزدلم اولا مرسی بابت دعات که برام کردی دوما خدا گل دخترت رو برات نگهداره حضرت زهرا یارش باشه ایشال ...

یک دنیاااا ممنونتممم🥺♥ ان شاالله خدا به قلب مهربونت نگاه کنه وهفته اینده،  به واسطه دعای خیرتوکه درحقم کردی حاجتم روا بشه و این موقع با خوشحالی سجده شکر بجا بیارم از فهمیدن جنسیتش 

🥺نذر کردم اسمشو بزارم محمدمهدی فقط بخاطر اسم امام زمان عزیزمون. 

و بعد از خدا از اقا امام زمان خواستم

تا شاید به من حقیر یه نگاه بندازه و محبت کوچیکم رو قبول کنه و واسطه خیر پیش خدا بشه.  بعد از اقا،  التماس دعا دارم از بچه های نی نی سایت، خانومایی مث شما که با قلب مهربونتون بی منت دعا میکنین در حق خواهرای دیگه.  💋خیلی خوشحالم کردی. ان شاالله به زودی خبر بارداربتو تاپیک بزنی و بیام دوباره آمین گوی حاجت دلت بشم 😍 و پا به پات چشم انتظار فهمیدن جنسیتش بشم 👧🏻💋 الهی آمین 🌺

یک دنیاااا ممنونتممم🥺♥ ان شاالله خدا به قلب مهربونت نگاه کنه وهفته اینده،  به واسطه دعای خیرتو ...

عزیزدلم قربونت ایشالله خدا به مهربونی دلت نگاه کنه و حاجتت رو بده و خواستت با حکمت خدا یکی باشه. حتماااا خبرش رو بده خیلی خوشحال میشم بفهمم نینیت پسره😍😍

عزیزدلم قربونت ایشالله خدا به مهربونی دلت نگاه کنه و حاجتت رو بده و خواستت با حکمت خدا یکی باشه. حتم ...

ان شاالله به واسطه قلب پاکت 🌺منو روسیاه رو خوشحال کنه. 

حتما عزیزم حتما. ان شاالله یادم بمونی ریپلای ات میکنم🌸