2777
2789

سه روز نخود خیس‌کن روزی دوبار اب عوض کن 

با چرخ گوشت حداداقل ۳ ۴ بار چرخ کن .

بسته ۳۰۰ گرمی بزار فریز 

در بیار اب کن ادویه کامل بزن عطاری ادویه فلافل داره پودر سیرم بزن میتونی پیازم رنده کنی میتونی نکنی 

داخل خمیر نون باگتاتو هرچی داری قاطی مواد ‌کن و خوب مخلوط کن اب بریز یواش یواش خمیر شل نشه 

یکم هم بکینگ پودر بزن 

موقع سرخ کردن حتما وسط مواد با ته قاشق سوراخ کن 

اصل جنوب ناف اهواز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بار اول درست کردم عالی شد 

من اینایی میگم چشمی ریختم 

نخود خیسوندم یک روز کامل از صبح تا شب 

بعد چند باری آبش که زرد میشد خالی میکردم 

نخود هارو با گشنیز و سیر و یک سیب زمینی و یک گوجه چرخ میکنم ادویه فلافل و نمک و زردچوبه و  بکینگ پودر اضافه میکنم برای بار دوم چرخ میکنیم و در آخر آرد نخود میریزیم و با دست چنگ می‌زنیم یک ساعت میزاریم یخچال بعد داخل یک قابلمه کوچیک به اندازه ای روغن میریزیم که فلافلا شناور بشن یا شعله مثل شمع سرخ میکنیم در واقع داخل روغن شناور بشن و هروقت سرخ شدن برمی‌داریم من از قالب فلافل استفاده نکردم اینقدر منسجم هست که راحت با دست حالت دادم و سرخ کردم 

برای سس هم از چهار قاشق رب چهار قاشق سرکه سفید و نمک و آب اضافه کنید بزارید به جوش بیاد 

این ساندویچ رو با خیارشور جعفری و گوجه و این سس خوشمزه نوشجان کنید و واقعا معرکه میشه 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
ممنون ازت مهربون ❤️

قربونت 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️