من بار اول درست کردم عالی شد
من اینایی میگم چشمی ریختم
نخود خیسوندم یک روز کامل از صبح تا شب
بعد چند باری آبش که زرد میشد خالی میکردم
نخود هارو با گشنیز و سیر و یک سیب زمینی و یک گوجه چرخ میکنم ادویه فلافل و نمک و زردچوبه و بکینگ پودر اضافه میکنم برای بار دوم چرخ میکنیم و در آخر آرد نخود میریزیم و با دست چنگ میزنیم یک ساعت میزاریم یخچال بعد داخل یک قابلمه کوچیک به اندازه ای روغن میریزیم که فلافلا شناور بشن یا شعله مثل شمع سرخ میکنیم در واقع داخل روغن شناور بشن و هروقت سرخ شدن برمیداریم من از قالب فلافل استفاده نکردم اینقدر منسجم هست که راحت با دست حالت دادم و سرخ کردم
برای سس هم از چهار قاشق رب چهار قاشق سرکه سفید و نمک و آب اضافه کنید بزارید به جوش بیاد
این ساندویچ رو با خیارشور جعفری و گوجه و این سس خوشمزه نوشجان کنید و واقعا معرکه میشه