2777
2789

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‏ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ‏.😭😭😭

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسمم مهدیس توروخدا دعام کن بگو امام رضاجانم از جانب مسعود اتفاق بدی برا مهدیس نیفته 

بگو پادردش مربوط به رشد قدش نباشه رشد قدش متوقف شده باشهیه ازدواج خوب سر راهم قرار بگیره دعام کن که بدجور محتاجمممم

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
تک تک هر چی گفتین امام رضا گفتم...ان شالله قسمت همه❤️

بهش بگو باهاش قهر کردم 😭😭😭 دیگه زیارتش نمیام😭😭😭 دیگه واسه خریدن بلیط و رزرو هتل ذوق نمیکنم😭😭😭

آخه کدوم بنده ای ۱۱ سال حاجت بخواد و بهش ندن ؟  

بگو یازده سال نگام نکردی منم دیگه زیارتت نمیام😭😭😭😭😭😭😭

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...

فقط ازش میخام از ته قلبم احساس خوشبختی کنمو بخندم 

کاکتوسم که باشی،من نوازشت میکنم🤗🌵♥️.....یه خانمم که 23سالمه و صندوق دار فروشگاهم،نزدیک سه ساله عقد کردیم خدابخواد به دعاهای شماهاآخرامسال عروسی میگیریم🤵🏻❣️👰🏻زندگی سختی توی مجردی داشتم باافسردگیای زیاد😟اوایل ازدواجمم که فکرمیکردم دیگه خوشبخت شدم هم خیلی شوهرم بااینکه خیلی دوسم داشتاااا ولی اذیت کرد وافسردگیمم دوبرابرشد،ولی من پاپس نکشیدم پای *عشقی* که تو دلمون بود موندم،کم کم خدا خواستو همسرم شد همون آدم رویایی که تو ذهنم بود الان جونمون واسه هم درمیره💜دعواها هنوز هستا ولی همدیگرو بادنیاعوض نمیکنیم💌👫تااینجا اگر خوندی واسه خوشبختی همه ی آدما صلوات بفرست ☺️💐

برای سلامتی وتعجیل درفرج اقاامام زمان عج

برای سلامتی وطول عمر وعاقبت بخیری فرزندانمون

برای براورده شدن حاجات گرفتاران شفای بیماران

وشادی روح اموات

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

یافاطمه الزهرا س ادرکنی🖤

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

مدینه امشب در سکوتی حزن انگیز فرو رفته‌ست. نفس پاک فاطمه(س) دیگر در نخلستان‌های شهر و کوچه‌های تبدار مدینه چون خنکای نسیم بهشتی جاری نخواهد شد. چراغ دل مرتضی علی(ع)  و چلچراغ عرش که شکسته و دردمند خانه‌ی وحی را روشن نگاه داشته بود، امشب برای همیشه خاموش گشت.
زهرایی که پدر بزرگوارشان فرمودند: خداوند در هنگام تاریکی عرش(هنگام آفرینش) نور دخترم فاطمه زهرا سلام الله علیها را مانند چلچراغی نورانی آفرید و بر عرش آویخت و این نور بر آسمان های هفت گانه و هفت زمین تابید و آنها را نورانی کرد، به همین دلیل دخترم فاطمه(س)، زهرا که به معنای نورانی و تابان است، نامیده شد.

شهادت خانم فاطمه صدیقه س تسلیت باد ب شما خواهرای عزیزم

گلم بهش بگو قولی که به من دادی یادت رفته ها

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.