2777
2789
عنوان

خیلی اذیتم کسی ک سه سال باهاش بودم رفت با ی دختر ۱۲ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 52 پست
دختر ۱۲ ساله ها از همه بدترن😂 مام یه دختر ۱۲ ساله نامزد یه ۲۴ ۲۵ ساله شده دختره دوسش داشته پسره ر ...

من خودم الان 26سالمه باخودم میگم یک پسر هم سن من چه جوری یک دختر 12رو تحمل میکنه 😂

باخودم میگم طرف رفته بابچش

باورکن دختر خاله من 12سالشه زمین تا آسمون باهم فرق میکنیم 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون نمیدونست من نمیدونم پدر و مادرش چرا قبول کردن هعی روزگار چی بگم تک دختره هم😐

خب همون تکه و زیادی لوسه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
من خودم الان 26سالمه باخودم میگم یک پسر هم سن من چه جوری یک دختر 12رو تحمل میکنه 😂 باخودم میگم طرف ...

😂😂

شاید باورت نشه دور اطرافم از ۱۲ ۱۳ سالگی میل ب ازدواج دارن😂

حالا من تا ۱۸ سالگی کسی اسم ازدواجو میاورد قهر میکردم 😂😂😂

ادعاها کیلومتری ، اثبات ها میلیمتری!

😂😂 شاید باورت نشه دور اطرافم از ۱۲ ۱۳ سالگی میل ب ازدواج دارن😂 حالا من تا ۱۸ سالگی کسی اسم ازدو ...

بعضی از اطرافیان منم 12یا13سالگی عروسی کردن با پسر 24یا25ساله بعد من که هم سن و سال اون پسرام میگم چه جوری اونا باهم کنار میان من با پسرعموم که هم سنم هست نمیتونم کنار بیایم 😐