2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر زیاد رفتم خوب نشدم

منم همینطورم بخدا، داروهای گیاهی فقط یه بار از رازیانه برای تنظیم پریودیم استفاده کردم چنان به خونریزی افتاده بودم که داشتم میمردم. یه بارم برای استرس و اعصابم از طب سنتی داروهای گیاهی و آرامبخش بهم داد، به محض خوردن دچار لکه بینی و خونریزی افتادم. کلا داروهای گیاهی به بدن من نمیسازه و بهم جواب نمیده هر چند که داروهای شیمیایی هم همینه بهم جواب نمیده

منم همینطورم بخدا، داروهای گیاهی فقط یه بار از رازیانه برای تنظیم پریودیم استفاده کردم چنان به خونری ...

حداقل عوارض گیاهی از شیمیایی کمتره. شما الان عفونت داری؟

حداقل عوارض گیاهی از شیمیایی کمتره. شما الان عفونت داری؟

درسته عزیزم

بله عزیزم، پماد واژینال استفاده کردم که هیچی خوب نشدم

فلوکونازول خوردم و مترونیدازول دارم میخورم که فعلا هیچی، نمیدونم بخدا انگار هر چی بیشتر رعایت میکنمو اهمیت میدم بدتر و بیشتر عفونت میشم. شانس منه بخدا

عزیزم سرکه سفیدرو امتحان کردی، میگن خیلی خوبه، زنداداش منم همش همینکارو انحام میده و اصلا عفونت ندار ...

اره عزیزم ولی چون عفونت داخلیه اثر زیادی نداره. شما یه کاری کن خیلی اذیتی برو تست کشت ترشحات واژن بده

چند وقته عفونت دارین؟ بعد اینکه علائمتون چیه؟

اگه بگم همش دروغ نگفتم عزیزم، هر وقتم میرم دکتر، بهم میگه عفونت داری، بخدا خسته شدم دیگه خواهر

ترشح، خارش، سوزش ادرار، شکم درد و کمر درد

اره عزیزم ولی چون عفونت داخلیه اثر زیادی نداره. شما یه کاری کن خیلی اذیتی برو تست کشت ترشحات واژن بد ...

میترسم عزیزم، شاید باورت نشه حتی از معاینه ی لگن هم خیلی میترسم. و اذیت میشم

میترسم عزیزم، شاید باورت نشه حتی از معاینه ی لگن هم خیلی میترسم. و اذیت میشم

ببین ترس نداره. مثلا من مجردم خب از رو ترشحات میگیرن. اگه میترسی بگو از رو بگیرن دیگه داخل واژن نره. یه چیزی مثل گوش پاک کن میزنن به ترشحات فقط میبرن ازمایشگاه  نوع عفونت معلوم میشه. راحت میشی

اگه بگم همش دروغ نگفتم عزیزم، هر وقتم میرم دکتر، بهم میگه عفونت داری، بخدا خسته شدم دیگه خواهر ترشح ...

من جدیدا لک و بهم ریختگی قاعدگی هم دارم...وضعم خیلی خرابه :(

ببین ترس نداره. مثلا من مجردم خب از رو ترشحات میگیرن. اگه میترسی بگو از رو بگیرن دیگه داخل واژن نره. ...

واقعا، اینبار دوباره باید برم دکتر همینکارو کنم ببینم چی نیشه، دیگه خسته شدم بس که دارو خوردمو پماد زدم