عشقولکی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6067 عنوان خانمهایی که سابقه سقط داشتن لطفاً بیان 70 بازدید | 14 پست من ده روز پیش سقط داشتم امروز سونو دادم گفت لخته داری تو رحم هنوز دکتر نرفتم بنظرتون دفع میشه؟ زندگی کمی مهربان باش😫 1401/09/16 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقولکی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6067 شاید بشه. راه زیاد برو انقد که من فعالیت دارم تو خونه زندگی کمی مهربان باش😫
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 بپر بپر كن موقع پريود دفع ميشه ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
عشقولکی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6067 بپر بپر كن موقع پريود دفع ميشه شما تجربش داشتی؟ زندگی کمی مهربان باش😫
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 شما تجربش داشتی؟ من دوبار سقط كردم تو هفته هاى پايين،دومى كامل اومد بيرون يه تيكه خيلى كوچيك موند كه دكتر گفت با پريود بعديت دفع ميشه ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
عشقولکی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6067 من دوبار سقط كردم تو هفته هاى پايين،دومى كامل اومد بيرون يه تيكه خيلى كوچيك موند كه دكتر گفت با پريو ... ببخشید سقط عمدی بود یا خودش سقط شد؟ زندگی کمی مهربان باش😫
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 ببخشید سقط عمدی بود یا خودش سقط شد؟ خودش سقط شد ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
لیاناوین۲ عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3039 انقد که من فعالیت دارم تو خونه خب خوبه. کم کم دفع می شه. فک کنم مایعاتم زیاد باید بخوری عزیزم. اگه درد داشتی مفنامیک بخور. بذار بعد از پریودیت باز برو یه آزمایش بتا بده خیالت راحت شه
عشقولکی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6067 خب خوبه. کم کم دفع می شه. فک کنم مایعاتم زیاد باید بخوری عزیزم. اگه درد داشتی مفنامیک بخور. ب ... مرسی گلم زندگی کمی مهربان باش😫
عشقولکی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6067 راستی چند هفته بودی اسی؟ قلب تشکیل شده بود؟ هشت هفته.نمیدونم زندگی کمی مهربان باش😫
لیاناوین۲ عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3039 هشت هفته.نمیدونم خب ان شاء الله سخت نیست. من یه دوتا درد شدید داشت و بعدش گذشت. زود خوب میشی انشالا
554459 عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 1548 هشت هفته.نمیدونم خودت انداختیش؟ میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙