الان نمیدونم چه مرگمه بچم سقط شده یا نشده.خونریزی دارم میرم سونو میگه چیزی دیده نمیشه اصلا تو رحمم هیچی نیست چیکار کنم؟اگه سقط شده پس این خونریزی برای چیه اگه سقط نشده پس چرا هیچی دیده نمیشه؟کی مث من بوده.ای خدا دارم دیوونه میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای خدا. منم این ماه دارم دارو میخورم خیلی از این سقط میترسم. استرس هم شدید دارم. شما استرس نداشتی؟ چند هفته هستین؟ میشه بگی دارو چی خورده بودی؟ آمپول هم زدی؟
وای خدا. منم این ماه دارم دارو میخورم خیلی از این سقط میترسم. استرس هم شدید دارم. شما استرس نداشتی؟ ...
عزیزم نترس همه ک مث هم نیستن.ان شاالله ک خیره.من لتروزول خوردم و اچ سی جی زدم.استرس برات سمه اصلا به چیزای منفی فک نکن خدایی نکرده سرت میادا.من از اولین ذوز ک فهمیدم باردارم انقد دکترا بهم استرس وارد کردن ب این روز افتادم
وای خدا. منم این ماه دارم دارو میخورم خیلی از این سقط میترسم. استرس هم شدید دارم. شما استرس نداشتی؟ ...
هر وقت فهمیدی ان شاالله بارداری هرروز سوره حجرات رو بخون هم برا جنین خوبه جاشو سفت میکنه هم جلوگیری از سقط و خونریزیه.من دیر فهمیدم دیشب خوندم از دیشب خونریزیم کم شده🥺