2777
2789
عنوان

چطور سرعت تست زدنم رو افزایش بدم؟

3444 بازدید | 16 پست

شبتون قشنگ 

من هر روز از برنامم عقب می‌افتم چون دیر تست می‌زنم! امروز حساب کردم هر تست مثلثات رو میانگین ۶ دقیقه می‌زنم😢 ۴۰ تا تست رو با بررسیش در ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه زدم که خب خیلی بد میشه این طوری!

چی‌کار کنم سرعتم بالاتر بره؟ برنامم عقب مونده. ساعت مطالعم هم ۱۰ ساعت میانگینه.

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوران یادگیری نه تست زنی برای این طولانیه

حرف شما صحیحه ولی دارم از برنامه کانون عقب می‌افتم😢 خیلی ناامیدم. کنکوری تجربی هستم

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

عزیزم اولشه ، یک کلاس چندمی ؟

دو سعی کن سوالایی بلد نیستی رو درگیرشون نشو ، از تنکیک ضربدر منها برو ، واینکه اوایل تست زنی هستی اگه طبیعبه خیلیم عالیه یکم پیش بره سرعتت خودش افزایش پیدا میکنه حتما تعدادش رو روزی پنج تا بیشتر کن بعد میبینی خود ب خو سرعت بالا میره

حرف شما صحیحه ولی دارم از برنامه کانون عقب می‌افتم😢 خیلی ناامیدم. کنکوری تجربی هستم

نگران نباش.. همه چیز درست میشه تا عید همین منوال 

ما هم همین بودیم

تو‌کنکور هم مثلا تست مثلثات طول میکشه، تست احتمال سی ثانیه هم‌نمیشه

ولی پنحاه تا تست بزن برای یادکیری بدون زمان بندی، بعد ده تا تست زماندار بزن. زمانش هم با توجه به سختیش بده مثلا مثلثات و تابع و.. دو دقیقه 

اسونا چهل ثانیه

عزیزم اولشه ، یک کلاس چندمی ؟ دو سعی کن سوالایی بلد نیستی رو درگیرشون نشو ، از تنکیک ضربدر منها ...

اخه همه میگن دیگه فایده نداره🤕

پشت کنکوری‌ام. سال‌های قبل مطالعه درستی نداشتم و به همین خاطر خیلی از مباحث برام جدیده مثل همین مثلثات.

ممنونم ازت💙

اخه همه میگن دیگه فایده نداره🤕 پشت کنکوری‌ام. سال‌های قبل مطالعه درستی نداشتم و به همین خاطر خیلی ...

کی گفتتتته فایده ندارهههه؟😐

هنوزز هفتت ماه وقت داری قلمچی هم کلی بازع جبرانی داره تووصفر صفرم باشی میتونی برسونی زیر پونصد

نگران نباش.. همه چیز درست میشه تا عید همین منوال  ما هم همین بودیم تو‌کنکور هم مثلا تست مثلثا ...

واقعا؟😍

ممنونمممم😍💙💙💙 امیدوارم همینطور که وقت گذاشتین و به من کمک کردین، خدا بهترین ها رو نصیبتون کنه💚

کی گفتتتته فایده ندارهههه؟😐 هنوزز هفتت ماه وقت داری قلمچی هم کلی بازع جبرانی داره تووصفر صفرم باشی ...

خدا کنه بتونم.

واقعا خیلی تلاش می‌کنم. سردرد هر شب امونمو می‌بره ولی همش ناامیدم.

بابت این کامنت خیلی ممنونم ازتون. بهترین‌های دنیا نصیبتون💚💚

خدا کنه بتونم. واقعا خیلی تلاش می‌کنم. سردرد هر شب امونمو می‌بره ولی همش ناامیدم. بابت این کامنت خ ...

این چع حرفیه ،بهت قول میدممم حتی اگه بساعت تلاش کرده باشی پاداش اون یساعتو میگیری ،من یکی از رفیقام یه روز قبل کنکور نشست دینی دهم رو خوندم فک کن یه روووز قبل کنکور 

رتبش شد ۷۰هزار ولی دینبش ۳۰ درصد بود ، یعنی جواب همون یه روز خوندنو گرفت امیدت ب خدا باشه جانم

طبیعیه. اگه مطابق کانون جلومیری ، هفته اول همینجوری اموزشی تست بزن که کامل مسلط شی

هفته دوم زماندار بزن

کم کم دستت تند میشه و عادت میکنی🌱♥️

من عاشق گوشه ی دنج اتاقمم🌱عاشق اون صندلی پشت میز و پنجره‌ی دل انگیز روبروش. بخصوص وقتی هوا بارونیه!🌦عاشق فنجون داغِ  قهوه و نظمِ خودکارای رنگی . گوشه‌ی دنج اتاقم یکی از بهترین رفقای منه! هرروز صبح باهم قرار داریم که برای پیشرفتمون تلاش کنیم و حتی شده یک قدم به سمت جلو حرکت کنیم.من اونجا مینویسم  ؛ شعر میخونم و از همصحبتی با حافظِ جان لذت میبرم... حافظ، قندِ گوشه‌ی دنجمه! _کلکِ حافظ ، شکرین میوه نباتی ست  ، بچین! _🌻توی این کلبه‌ی کوچیکِ روح‌بخش ، مطالعه کتاب دقیقا مثل دویدن زیر بارونه ! اونم بدون چتر...  ؛) اما قلب و جانِ گوشه ی دنجم، معبود و معشوقم خداست :)یه لحظه چشماتو ببند و تصورش کن  :❤خدا آن حس زیبایی ست  که در تاریکی صحرا ، زمانی که هراس مرگ ، میدزدد سکوتت را ، یکی مثل نسیم دشت ؛ آهسته میگوید : _کنارت هستم ای تنها_دلت آرام میگیرد... :)❤🌱 معبودِ محبوب؟! وَ أَنْتَ غَایَهُ مَطْلُوبِی وَ مُنَایَ فِی مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ  ...و تویی منتهای خواسته و آرزوی من، در دنیا و آخرت...🌱❤
طبیعیه. اگه مطابق کانون جلومیری ، هفته اول همینجوری اموزشی تست بزن که کامل مسلط شی هفته دوم زماندار ...

ممنون عزیزم💚💚

عزیزم اولشه ، یک کلاس چندمی ؟ دو سعی کن سوالایی بلد نیستی رو درگیرشون نشو ، از تنکیک ضربدر منها ...

سلام عزیزم اینکه میگی تستایی ک بلد نیستی خودتو درگیرش نکن ینی چی؟

مگه نباید همه رو یاد گرفت؟

تکنیک ضربدر منها چیه؟