2777
2789
عنوان

با چیزایی که راجع به اوشین و مامان سوباسا شنیدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 24 پست
پس چی بود😵‍💫😵‍💫😵‍💫

مآری جوانا😁😁😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اوشین چیکاره بود مگه

بد کاره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوست پسر رو میگن شایعه بوده. اصلا فرهنگشون رابطه اینقدر علنی رو نمیپذیره

عه اره واقعا نبایدم باشه 😅

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مآری جوانا😁😁😁

یا خدا😁😁😁😁😁

@خانوم_خونه1399  

ببخشید اگر زحمت نیس بهم بگو نوبت لیلی نصف 

نقاشی چیشد اخر؟

کی عوض شده بود

تونستن پیداش کنن؟

گفتین براتون توضیح بدم بدون اینکه وقتتون رو بگیرم یه توضیح کامل میدم براتون 

اسم شرکت ما کارگاه تکنولوژی یا اندیشان برتر هست 

که ۱۳ تا شغل داره که میتونید به صورت همزان همه رو انجام بدید پردرآمد ترین کار دایرکتری هست کاری که من الان دارم انجام میدم و بله شما برای ثبت نام باید مبلغ ۸۰ هزار تومان پرداخت کنید فکر نکنید کلاهبرداری هست چون من خودمم ۳ ماه پیش که این کار رو شروع کردم این مبلغ رو پرداخت کردم و واقعا راضی هستم دلیلی که میخواستم بهم پیام بدید این بود که عکس مجوز شرکت با نحوه استعلام گرفتن از پلیس فتا و رسید دستمزد همکارام و خودم رو براتون ارسال کنم که برای اطمینان از اینکه رسید ها واقعی هست یا خیر میتونید برید بانک و مطمئن شید که واقعی هست شاید براتون سوال چرا باید ۸۰ هزار تومان واریز کنید چونکه قبلا خیلیا میومدن ثبت نام میکردم بعد دیگه جواب نمیدادن این به ضرر شرکت بود برای همین شرکت اومد این کار رو کرد تا مطمئن شه که کار رو انجام میدید لطفا پیام بدید تا مجوز ها و ...براتون ارسال کنم

گفتین براتون توضیح بدم بدون اینکه وقتتون رو بگیرم یه توضیح کامل میدم براتون  اسم شرکت ما کارگا ...

ممنونم گلم لطف کردین🥰

روی قوطی ها نوشته شده بود اسفناج ماری جوانا از کجا آوردید آخه 😁

این لینکو ببین😁😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.