من ب فکر اینم ک اخر هفتمو چیکارکنم خوش بگذره کجا برم با همسری و دخترم
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
اره منم همین فکرو میکنم .تا حالا شده از اونایی که بهشون هیچ بدی نکردی و همیشه احترام گذاشتی توهین یا ...
اره عزیزم چرا نشده ی سری از رو حسادت ی سری از روی نفهمیدن حرفایی میزنن و قلب ادمو میشکونن.ی سری هم کلا طبیعتشون بد ذات و پلیدع عزیزم
هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران .زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍
خیلی میترسم از عمل نمیترسما از اینکه خراب بشه میترسم بینیم گوشتیه
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
هی خدا ..چه باید کرد ..دلم انقدر تو این سالها شکسته دیگه حتی نا ندارم دیگه فکر کنم ..ولی اون لحظه دل ...
تاپیک هاتو خوندم اول از همه دعا میکنم روح پدر عزیزت شاد باشه و خدا ایشونو بیامرزع دوم اینکه سعی کن وابسته هیچکس نباشی جز خدا .بهترین مادر باش برای بچه هات .تو مادر قوی هستی .بابت چشمات ناراحت نباش با اعتماد ب نفس باش چون خدا در عوض هر چی ب تو ی قلب مهربون داده که نمیتونی به کسی بدی کنی .دوست خوب من .از ته قلبم ارزوی خوشبختی تورو دارم با قدرت ب زندگی ادامه بده تا پدرت همیشه ازت خوشحال باشه .انشالله همیشه موفق باشی رفیق♥️🥰
هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران .زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم