من ب فکر اینم ک اخر هفتمو چیکارکنم خوش بگذره کجا برم با همسری و دخترم
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم
چنددست لباس دارم بهم تنگ شده باردارم هستم باید لباس گرم برای خودم بخرم ،تو فکرمه این لباسارو بذارم اینجا کسی اصلا میخره یا نه😮💨😮💨 شوهرم بنده خدا پول داشت مامانش مریض شد بردش بیمارستان همش خرج شد میخواست بهم پول بده لباس بخرم ولی نشد نمیخوام اذیت بشه. دارم فکرمیکنم ببینم چیکار کنم... تو کمدا گذاشتم کسی نگاه نمیکنه
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
دقیقا ذاتیه .منم نمیتونم بدی کنم ..یعنی تو ذاتم نیست ..ولی دیگه فقط دارم دوری میکنم ولی احترام قبل ر ...
ادم همیشه از خودی میخوره غریب چمیدونه چطور حالتو بگیره همیشه نزدیک ترینات ازارت میدن .راستشو بگم .دیگه همه منفعت طلب شدن حتی احترام و دوست داشتن هم در گرو منفعته .اگه برا کسی منفعت نداشته باشی اون موقع روی واقعیشو میشناسی
هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران .زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍