2777
2789
عنوان

چالش، همین لحظه داری ب چی فک میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 140 پست

ده روز دیگه عمل بینیمه به اینکه برم یا نرم؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیرم درس بخونم الااان

چجوری ذهنمو اروم کنم

چجوری حل کنم مشکلارو 

اون پدسگ کجاست ک از دیشب خبرشو ندارم 

به فکر سمبوسه های تو یخچالم ک برای شامه و الان نباید بخورم 

و ب فکر اینم ک پاهام خواب رفته🚶‍♀️😂

چنددست لباس دارم بهم تنگ شده باردارم هستم باید لباس گرم برای خودم بخرم ،تو فکرمه این لباسارو بذارم اینجا کسی اصلا میخره یا نه😮‍💨😮‍💨 شوهرم بنده خدا پول داشت مامانش مریض شد بردش بیمارستان همش خرج شد میخواست بهم پول بده لباس بخرم ولی نشد نمیخوام اذیت بشه. دارم فکرمیکنم ببینم چیکار کنم... تو کمدا گذاشتم کسی نگاه نمیکنه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
دقیقا ذاتیه .منم نمیتونم بدی کنم ..یعنی تو ذاتم نیست ..ولی دیگه فقط دارم دوری میکنم ولی احترام قبل ر ...

ادم همیشه از خودی میخوره غریب چمیدونه چطور حالتو بگیره همیشه نزدیک ترینات ازارت میدن .راستشو بگم .دیگه همه منفعت طلب شدن حتی احترام و دوست داشتن هم در گرو منفعته .اگه برا کسی منفعت نداشته باشی اون موقع روی واقعیشو میشناسی

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍