2777
2789

بعد اون آقا بهم چند تا بسته نمک داده که توش برنج هم هست الان چیکارش کنم 

و اینکه چند تا فیش غذای مهمان حرم داده اونا باید بین مردم حتما پخش کنم یا خودم میتونم استفاده کنم 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

خودتم میتونی بری، نمک ها رو قبلا میدادن نیازمند

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

هرجور خودت صلاح میدونی استفاده کن 

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم عزیزم ولی اگر براتون مقدوره غذارو بدین ب خانواده نیاز مند.

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

آخه بسته نمک خیلی کوچیکه چند تا دونه برنج هم قاطیشه ..نمیشه به نیازمند داد انگار یه معنی خاصی داره 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

غدارو ک برو بگیر نمک هم من همیشه میریزم تو جانمکی قاطی بقیه نمک ها بشه 

اره فکر خوبیه میریزم تو جا برنجی شاید برای افزایش روزی اینا باشه ..بالاخره تبرکه

آخه بسته نمک خیلی کوچیکه چند تا دونه برنج هم قاطیشه ..میشه به نیازمند داد انگار یه معنی خاصی داره&nb ...

برای برکت میدن . ما میریزیمش قاطی نمک یا برنجمون ‌

فیش غذا رو هم برو صحن کوثر . غذاخوری اونجاست . فیشتو صبح حدود ساعت ۸ ببر ژتون بگیر برای اون روز 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

آمل 

عزیزم نذرت قبول🌸

اگر چندتا ژتون داری، میتونی بری غذاها رو بگیری

یه دونه رو خودت و خونواده بخورید

بقیه رو بریز تو ظرفای کوچکتر و پخش کن، خیلیا حتی با یک قاشق از غذای حضرتی هم خوشحال میشن و کلی دعات میکنن

جلوی غذاخوری همیشه پره از آدمایی که برای مریضشون یا حاجتشون غذای حضرت میخوان🖤

تجربه شخصی من این بود

فقططططط مواظب باش که متاسفانه بعضیا دنبال سودجویی هستن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
گفتم شاید تهران باشی یک بسته ازنمکهابهم بدی

♥️♥️

آخه بسته نمک خیلی کوچیکه چند تا دونه برنج هم قاطیشه ..نمیشه به نیازمند داد انگار یه معنی خاصی داره&n ...

تبرکه دیگه بریز تو غذا / غذا ها هم  یکیش رو خودت بخور (انصافا هیچی غذا حرم نمیشه ) بقییش رو بده نیازمند