2777
2789

سلام. لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید 

آخرین پریودی م برای ۴ مهرهس . من تنبلی تخمدان داشتم ازاول ولی از وقتی دخترم بدنیا اومده بهترشدم

آزمایش خون دادم منفی بوده خداروشکر 

فردا میشه دوهفته س که من آمپول زدم وخبری از پری نیس

هفته پیش از استرس اینکه نکنه بارداری باشه خودم رفتم یه سونو هم دادم که گفتن یه کیست همورژیک فک کنم ۲۳mmدارم یعنی خیلی کوچیکه.

این چند روز از زعفرون و اسپند و رازیانه و گل گاوزبون و زرشک اینا خوردم . چیکار کنم دیگه به نظرتون

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریود میشی عجله نکن البته من دخترم این آمپول زدم برای منم طول کشید ولی پریود شدم

خداکنه سابقه نداشته انقدطول بکشه همیشه یه هفته بعد امپول میشدم ولی فردا میشه دوهفته س که زدم

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68

اگه اضافه وزن داری ورزش کن طناب بزن زعفرون غلیظ دم کن همش بخور ی مدت از قند مصنوعی لبنیات دوری کن فست فود غذاها چرب نخور گرمی زیاد بخور مثه خرما عسل و سیاه دونه عسل و کنجد شکمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده سعی کن موقع ظرف شستن لباست خیس نشه یا اگه شد سریع عوض کن تنبلی خیلی بده منم دارم واقعا چیز مزخرفیه

خداکنه سابقه نداشته انقدطول بکشه همیشه یه هفته بعد امپول میشدم ولی فردا میشه دوهفته س که زدم

از دکترت بپرس

من بیماری چرخش غیرارادی گردن گرفتم منم یک امپول زدن به گردنم اثر نداشت حالا دکترم عوض کردم یک ماه دیگه نوبت دارم دعا کن خوب شم

خیلی بیماری سختی هست منم باید به آمپول جواب میدادم ولی اثر نکرد 

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
اگه اضافه وزن داری ورزش کن طناب بزن زعفرون غلیظ دم کن همش بخور ی مدت از قند مصنوعی لبنیات دوری کن فس ...

آره واقعا مزخرفه. من خیلی اضافه وزن ندارم ولی دیگه شروع میکنم به سالم غذا خوردن. فک میکنم هیچکس به اندازه من از پریودی خوشحال نمیشه😂😂

از دکترت بپرس من بیماری چرخش غیرارادی گردن گرفتم منم یک امپول زدن به گردنم اثر نداشت حالا دکترم عوض ...

عزیزم . انشالله که زودخوب بشی. توکل به خدا . ❤