سلام رفتم دکتر پنجشنبه، دکتر گفت خیالت راحت درست میشه ، اصلا جای نگرانی نیست ، حتی گفت اگ این قلمبه ها پشت پلکم نرفت برات درست میکنم خیالت راحت ، حالا پنجشنبه بعد کشیدن بخیه لیفت شقيقه هم انجام دادم، لیفت رو دوسش دارم همونطور عود ک میخواستم فقط امیدوارم بعد این همه درد و این همه خون ریزی همون طور بمون ک دلم میخواد ، الان به قول همسرم سر و صورتم شده مثل آدم فضایی هایی مثلثی شده کله گنده یه چیز افتضاح
مبارک باشه عزیزم خدارو شکر از نگرانی دراومدی لیفت شقیقه با چشم انجام دادی ؟ درد داشت ؟ هزینش ...
سلامت باشی عزیزم ،مرسی قربونت، از بغل شقيقه هام تا نزدیکی پیشانی برش خورده ،اره یکمی درد داشت وسط عمل دوتا ژلوفن خوردم ۴ ساعت بعدشم خوردم ولی یه سردرد خفیف داشتم ک اذیتم میکرد فرداش سردردم زیاد شد و بی حال شیاف دیکفناک گذاشتم برا خودم الانم درد ندارم ولی جای بخیه هام میسوزه البته استخوانهای گونه ام درد میکنه یکمی ولی سرم نه، ۱۵ تومن شد ،مراقبت ش از بلفا بیشتر و حساسیتش برا عفونت بیشتر طوری بود ک دکتر تا لحظه ای ک ازمطب میخواستم بزنم بیرون هی میگفت چرک خشک کن هاتو یادت نره بخوری ها هر ۳۰ تاشو ۶ ساعت یبار ، غذا خوردم ، خندیدن ، عطسه کردن ،خمیازه، باید مراقب باشی دیگ