2777
2789
سلام خوبید گلم ورمتون رفت یا نه ؟من تازه انجام دادم میخام بدونم چقد زمان میبره ورمش بره 

سلام عزیزم مبارکتون باشه 

نه کاملا نرفته حدودا شاید ۵۰ درصد یا کمتر .

🌸

بین دو تا چهار ماه زمان میخواد 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بلفا انجام دادم الان دارم میرم  بخیه بکشم،  اصلا چشمام شبیه نیست تا به تا شده احساس میک ...

عزیزم انشالله که مشکلی واست نباشه و زود خوب بشی 

هر جراحی زیبایی زمان میخواد که ورم بره و خوب بشه 

دکتر رفتی خبرشو بده 

🌸

دعا کنید برام درست بشه وگرنه مسخره خاص و عام میشم وای فامیل شوهر چقدر مسخره کنن    

عزیزم غصه نخور😢

درکت میکنم خیلی سخته ولی به دکترت بگو اگه مشکلی هست درستش کنه 

جراحی زیبایی تو ایران کلا یعنی بارها ترمیم کردن 

سلام رفتم دکتر پنجشنبه، دکتر گفت خیالت راحت درست میشه ، اصلا جای نگرانی نیست ، حتی گفت اگ این قلمبه ها پشت پلکم نرفت برات درست میکنم خیالت راحت  ، حالا پنجشنبه بعد کشیدن بخیه لیفت شقيقه  هم انجام دادم،  لیفت رو دوسش دارم همونطور عود ک میخواستم فقط امیدوارم بعد این همه درد و این همه خون ریزی همون طور بمون ک دلم میخواد ، الان  به قول همسرم سر و صورتم شده مثل آدم فضایی هایی مثلثی شده  کله گنده یه چیز افتضاح  

سلام رفتم دکتر پنجشنبه، دکتر گفت خیالت راحت درست میشه ، اصلا جای نگرانی نیست ، حتی گفت اگ این قلمبه ...

مبارک باشه عزیزم خدارو شکر از نگرانی دراومدی 

لیفت شقیقه با چشم انجام دادی ؟ درد داشت ؟ هزینش چند ؟

مبارک باشه عزیزم خدارو شکر از نگرانی دراومدی  لیفت شقیقه با چشم انجام دادی ؟ درد داشت ؟ هزینش ...

سلامت باشی عزیزم ،مرسی قربونت، از بغل شقيقه هام تا نزدیکی پیشانی برش خورده ،اره یکمی درد داشت وسط عمل دوتا ژلوفن خوردم ۴ ساعت بعدشم خوردم ولی یه سردرد خفیف داشتم ک اذیتم میکرد فرداش سردردم زیاد شد و بی حال  شیاف دیکفناک گذاشتم برا خودم الانم درد ندارم ولی جای بخیه هام میسوزه  البته استخوانهای گونه ام درد میکنه یکمی ولی سرم نه، ۱۵ تومن شد ،مراقبت ش از بلفا بیشتر و حساسیتش برا عفونت بیشتر طوری بود ک دکتر تا لحظه ای  ک ازمطب میخواستم بزنم بیرون هی میگفت چرک خشک کن هاتو یادت نره بخوری ها هر ۳۰ تاشو ۶ ساعت یبار ، غذا خوردم ، خندیدن ، عطسه کردن ،خمیازه،  باید مراقب  باشی دیگ

سلامت باشی عزیزم ،مرسی قربونت، از بغل شقيقه هام تا نزدیکی پیشانی برش خورده ،اره یکمی درد داشت وسط عم ...

زنده باشی گلم انشالله بهترین نتیجه رو بگیری و راضی باشی . مراقب خودت باش از خودت و بهبودیت بهم خبر بده ❤🌸

سلام عزیزم. فکر میکنم چهار ماه از عمل شما گذشته. الان چطور ضده؟ تغییر کردی؟ گن صورتتو کامل بستی؟

سلام گلم .عزیزم زیاد تغییر نکرده .نه گلم من گن استفاده نکردم دکتر بهم نگفت