85kosar مدیر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1932 عنوان دعا برای گمشده)))).....😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 64 پست خواهرم از شنبه گم شده بزرگه بچه نیست راستش از به حالت قهر از خونه شوهرش زده بیرون لباسی ساکی ام نبرده به همه جا خبر دادیم دادگاه کلانتری نامه زده شده به همه جا توروخدا براش دعا کنین سریع تر برگرده همه داریم دیوونه میشیم،😖😖😖 1401/09/16 | 17:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
85kosar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1932 اگه گوشی همراشه میتونیدردیابی کنیدمکانش روالبته بانامه قضایی. این کارو کردیم گفتن خبر میکنیم تا بیست و چهار ساعت پیگیری میکنیم گوشیش خاموشه متاسفانه،😭😭
سمانه_۷۲ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3089 این کارو کردیم گفتن خبر میکنیم تا بیست و چهار ساعت پیگیری میکنیم گوشیش خاموشه متاسفان ... دلم روشنه پیدا میشه میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛ رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.
85kosar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1932 انشالله که زود پیداش بشه مشکلش چی بود با شوهرش مثله اینکه به دلیل خواهرشوهرش بوده با شوهرش مشکلی نداشته بخاطر اون باشه همیشه وقتی زنگ میزد خوبیشو میگفت خیلی از دستش راضی بود ولی این خواهر شوهرش باهاش مشکل داشت آدم نمیدونه چی بگه تا وقتی اونجا نبوده البته
سمانه_۷۲ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3089 مثله اینکه به دلیل خواهرشوهرش بوده با شوهرش مشکلی نداشته بخاطر اون باشه همیشه وقتی زنگ میزد خ ... الهی زودتر پیدا بشه شوهرش تو چه حالیه؟ میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛ رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.
85kosar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1932 دلم روشنه پیدا میشه ایشالله😭😭😭😭💓💓💓💓واقعا حاضرم هرچی دارم بدم ولی پیدا بشه زودتر پنج روزه پدر مادرم دیوونه شدن😭😭😭
5871 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 3067 انشاالله به حق فاطمه الزهرا تا فردا شب پیداش میشه،به حضرت فاطمه متوسل بشین،چله بردار انشاالله خدا به دلتون نگاه کنه
85kosar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1932 الهی زودتر پیدا بشه شوهرش تو چه حالیه؟ ایشالله اونم خیلی حالش بده از یه طرف سرکارش از طرفی بچه از طرفی صلح تا ظهر دادگاه و آگاهی و بیمارستان و ترمینالها و همه جا تند تند زنگ میزنه میگه خبری نشد ماهم مثل اون😭
85kosar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1932 انشاالله به حق فاطمه الزهرا تا فردا شب پیداش میشه،به حضرت فاطمه متوسل بشین،چله بردار انشاالله خدا به ... ایشالله 💓😭
سمانه_۷۲ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3089 ایشالله اونم خیلی حالش بده از یه طرف سرکارش از طرفی بچه از طرفی صلح تا ظهر دادگاه و آگ ... وای بچه هم داره 🥺 میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛ رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.
85kosar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1932 وای بچه هم داره 🥺 آره😭😭😭😭😭😭😭😭میگه معلمم گفته هرروز مادرت دفترتو امضا میکرده این امضا مال کیه میگه خاله گفتم مادرم دستش بنده😭😭😭
e9 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 1399 معلوم نیست شوهرش چقدر عذابش داده ول کرده رفته.... واقعا😔من از همه مردا متنفرم
e9 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 1399 شوهرش آدم خوبیه همیشه خودشم میگفت ولی قهر بینشون پیش اومده اینم رفته هنوز از شنبه خبری ازش نیست😭😭 ... 😒آدم خوبی که باعث شده زنش بزنه بیرون...خیلی جالبین، یه کم فکر کنین اول... مثل طرف خیانت کرده باز زنش میاد مینویسه مطمئنم دوسم داره ولی خیانت کرده😏
85kosar مدیر استارتر عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1932 😒آدم خوبی که باعث شده زنش بزنه بیرون...خیلی جالبین، یه کم فکر کنین اول... مثل طرف خیانت کرده باز زن ... قبول دارم حرفتون درسته ولی خواهرم خیلی بی عقله همیشه تصمیم های نادرستی رو میگیره مثلا زودرنجه سریع یه کاری میکنه که پشیمونی بیارههمیشه بهش سر میزدیم شهرستان بود دائک از شوهرش میگفت حالا خدا میدونه پیدا بشه قطعا پدرم ازش شکایت میکنه چون پدرمم رفته آگاهی اونجا تمام پیام هارو مکالمه هارو پرینت گرفتن هیچ مشکل حادی خیانتی چیزی نداشته شوهرشم خودش گفت که دعوا کردیم
e9 عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 1399 قبول دارم حرفتون درسته ولی خواهرم خیلی بی عقله همیشه تصمیم های نادرستی رو میگیره مثلا زودرنجه سریع ی ... به امید خدا که پیدا بشه