2777
2789
عنوان

دعا برای گمشده)))).....😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4723 بازدید | 64 پست
اگه گوشی همراشه میتونیدردیابی کنیدمکانش روالبته بانامه قضایی.

این کارو کردیم گفتن خبر میکنیم تا بیست و چهار ساعت 

پیگیری می‌کنیم 

گوشیش خاموشه متاسفانه،😭😭

این کارو کردیم گفتن خبر میکنیم تا بیست و چهار ساعت  پیگیری می‌کنیم  گوشیش خاموشه متاسفان ...

دلم روشنه پیدا میشه 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله که زود پیداش بشه  مشکلش چی بود با شوهرش

مثله اینکه به دلیل خواهرشوهرش بوده 

با شوهرش مشکلی نداشته بخاطر اون باشه همیشه وقتی زنگ میزد خوبیشو می‌گفت خیلی از دستش راضی بود 

ولی این خواهر شوهرش باهاش مشکل داشت 

آدم نمیدونه چی بگه تا وقتی اونجا نبوده البته

مثله اینکه به دلیل خواهرشوهرش بوده  با شوهرش مشکلی نداشته بخاطر اون باشه همیشه وقتی زنگ میزد خ ...

الهی زودتر پیدا بشه 

شوهرش تو چه حالیه؟ 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
الهی زودتر پیدا بشه  شوهرش تو چه حالیه؟

ایشالله 

اونم خیلی حالش بده از یه طرف سرکارش از طرفی بچه 

از طرفی صلح تا ظهر دادگاه و آگاهی و بیمارستان و ترمینالها و همه جا 

تند تند زنگ میزنه میگه خبری نشد ماهم مثل اون😭

ایشالله  اونم خیلی حالش بده از یه طرف سرکارش از طرفی بچه  از طرفی صلح تا ظهر دادگاه و آگ ...

وای بچه هم داره 🥺

شوهرش آدم خوبیه همیشه خودشم می‌گفت ولی قهر بینشون پیش اومده اینم رفته هنوز از شنبه خبری ازش نیست😭😭 ...

😒آدم خوبی که باعث شده زنش بزنه بیرون...خیلی جالبین، یه کم فکر کنین اول... مثل طرف خیانت کرده باز زنش میاد مینویسه مطمئنم دوسم داره ولی خیانت کرده😏

😒آدم خوبی که باعث شده زنش بزنه بیرون...خیلی جالبین، یه کم فکر کنین اول... مثل طرف خیانت کرده باز زن ...

قبول دارم حرفتون درسته ولی خواهرم خیلی بی عقله همیشه تصمیم های نادرستی رو میگیره مثلا زودرنجه سریع یه کاری می‌کنه که پشیمونی بیاره

همیشه بهش سر میزدیم شهرستان بود دائک از شوهرش می‌گفت 

حالا خدا می‌دونه پیدا بشه قطعا پدرم ازش شکایت می‌کنه چون پدرمم رفته آگاهی اونجا تمام پیام هارو مکالمه هارو پرینت گرفتن هیچ مشکل حادی خیانتی چیزی نداشته شوهرشم خودش گفت که دعوا کردیم