2821
2789

فردا مهمون عصرانه دارم میخوام کیک درست کنم براشون 

یه کیک راحت و ساده بهم میگین آون توستر دارم فر ندارم.

میترسم از این اینترنتیا درست کنم بد بشه

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن همون اینترنتیا رو درس کن دقیق همون اندازه و همون زمان درسته 

اگه خودتون از رو اموزش خاصی درست کردین لطف میکنید لینکشو برام بفرستین؟

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
کیک یخچالی با دستور سرآشپز پاپیون  شیک و عالی و خوشمزه فر هم نمیخواد

عه سرچ کنم ببینم چیه

کیک یخچالی با دستور سرآشپز پاپیون  شیک و عالی و خوشمزه فر هم نمیخواد

سر آشپز پایپون الان رفتم تو سایتش کلا دستورات و مقدارهاش درسته؟

سر آشپز پایپون الان رفتم تو سایتش کلا دستورات و مقدارهاش درسته؟

آره من همیشه با دستوراش درست میکنم.

کیک یخچالی رو امشب درست کن برای فردا آماده باشه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

اولین پخت اگه برای مهمون باشه شاید مناسب نشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

قبلش امتحان کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
آره من همیشه با دستوراش درست میکنم. کیک یخچالی رو امشب درست کن برای فردا آماده باشه.

مرسی عزیزم 

اره خیلی با اعتماد بنفس همیشه برای مهمونا واسه اولین بار یه کاریو انجام میدم تا الان خداروشکر ابروم حفظ شده😄

https://parsiday.com/6648-moist-chocolate-cake/ اینو پریشب درس کردم عالی شد

ممنون عزیزم ❤

اره خیلی با اعتماد بنفس همیشه برای مهمونا واسه اولین بار یه کاریو انجام میدم تا الان خداروشکر ابروم ...

خدا رو شکر😂❤

من برای مهمون امتحان نکردم  ولی در کل اینجوریه که چیزایی که برای اولین بار درست میکنم بهتر از بعدیا میشه😕😂

فکر کنم چون اولین باره بیشتر با توجه درست میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز