2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود

145 بازدید | 17 پست

سلام خانوما.

من سه هفته پیش باید پریود میشدم و نشدم فقط یه لکه انداختم و تمو

هیچ اقدامی هم برای بارداری نداشتم. جلوگیری طبیعی بودم.

حالا چهار روزه هی لکه بینی دارم همراه دل درد و کمر درد.

البته اینم بگم این چندروز چیزای قاعده آور خوردم.

استرس گرفتم

طبیعی 

همین چیزاش بده دیگه

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره. اخه به همه چی جساسیت دارم

حتی ب کان؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
اره

شما کاندوم گود لایف بگیر

خیلی نازکه

همه چی گرفتم. زخمم میکنه

عزیزم عذر میخام

ممکنه اون زخم از خشکی هم باشه ها

من ۸روزه عقب انداختم آزمایش هم دادم منفی بود نمیدونم چیکار کنم 

شما بنظرم ازمابش بده

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
نه نیست. متوجهش هستم 

ترشح دارید موقع رابطه؟؟

کاندوم زخم؟؟؟