2777
2789

پاستا آلفردوی خوشمزه پروپیمون پرخامه ..مرغشم مزه داشته باشه عین رستورانا

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول پاستا رو بزار تو ابجوش بعد مرغارو تفت میدم بعد قارچا رو باز جدا تفت میدم با کره تفت میدم میزارم کنار بعدش سسشو درست میکنم کره رو میزارم اب شه بعد که اب شد سیر که خورد کردم اضافه میکنم بوش که بلند شد ترکیب شیر و خامه رو اضافه میکنم ادویه ها هم میزنم نمک و فلفل بعد میزارم تا یکم غلیظ شه بعدش پنیر پارمسان میزنم و زیرشو خاموش میکنم بعد مرغو قارچو پاستا رو اضافه میکنم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

مرغ رو ک فقط سینه باشه تیکه های ریز کن مربعی بعد بهش نمک و فلفل سیاه و ادویه و اویشن (پودر نه خود اویشن رو با دست له کن بریز طعم بهتری داره) اینا رو بزن ( مراقب باش زردچوبه نزنی ب مرغت) و بزار چن ساعت تو یخچال مزه دار شه 

بعد توی تابه پیاز ریز شده تفت بده و سیر اضافه کن تفت بده بعد مرغات و ک مزه دار کردی اضافه کن بهش و بزار تفت بخورن و 

بعد قارچ تیکه شده بهش اضافه کن و باهم تفتشون بده 

از اونور پاستا هات و بپز و ابکش کن 

و وقتی مرغ و قارچ پخت پاستا های ابکش شده رو بریز توش و سس الفردو ( شیر و خامه و پنیر پیتزا توی کاسه هم بزن از قبل) بریز روش و زیرشو کم کن درش بزار تا بپزه 

کامل ک پخت اویشن با دست له کن بریز روش 

برای مقدار هم مرغ و قارچ ک‌ چشمی اندزش 

برای ی نصف پاستا ی استکان شیر و ی خامه صبحانه و ی مشت پر پنیر پیتزا میخای دیگه خودت اضافه کن خاستی بیشتر بپزی دوبرابر کن

پاستا رو بپز بذار کنار

داخل ماهیتابه کمی کره ذوب کن مرغ رو که از قبل مزه دار کردی رو بریز داخل ماهیتابه مرغ رو بصورت مکعب برش بزنید بهتره

کمی که گذشت خامه اضاف کن و قارچ من شیر استفاده نمیکنم خامه حرارت که ببینه خودش رقیق میشه نیازی به شیر نیست نمک آویشن کمی پول پیپیر و پارمزان هم میریزم بعد پاستا رو اضاف میکنم تامام