مرغ رو ک فقط سینه باشه تیکه های ریز کن مربعی بعد بهش نمک و فلفل سیاه و ادویه و اویشن (پودر نه خود اویشن رو با دست له کن بریز طعم بهتری داره) اینا رو بزن ( مراقب باش زردچوبه نزنی ب مرغت) و بزار چن ساعت تو یخچال مزه دار شه
بعد توی تابه پیاز ریز شده تفت بده و سیر اضافه کن تفت بده بعد مرغات و ک مزه دار کردی اضافه کن بهش و بزار تفت بخورن و
بعد قارچ تیکه شده بهش اضافه کن و باهم تفتشون بده
از اونور پاستا هات و بپز و ابکش کن
و وقتی مرغ و قارچ پخت پاستا های ابکش شده رو بریز توش و سس الفردو ( شیر و خامه و پنیر پیتزا توی کاسه هم بزن از قبل) بریز روش و زیرشو کم کن درش بزار تا بپزه
کامل ک پخت اویشن با دست له کن بریز روش
برای مقدار هم مرغ و قارچ ک چشمی اندزش
برای ی نصف پاستا ی استکان شیر و ی خامه صبحانه و ی مشت پر پنیر پیتزا میخای دیگه خودت اضافه کن خاستی بیشتر بپزی دوبرابر کن