2777
2789

سلام دوستان اگه یکی از این دوماشینو داشتین خوبی ها و بدیاشو بگید.

بین این دوتا موندیم

دنا دنده ایه اما خیلی خوشگله.  اچ سی کراس ساندروف و اتوماته. من از اچ سی کراس اصلن خوشم نمیاد اما شوهرم مایله درضمن مدل ۹۶. میترسم خرج داشته باشه

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

نداشتم ولی شوهرم ماشین شناس خوبی هست، همیشه میگه اچ سی آشغاله،در مورد دنا هم میگه ماشین خونگی مناسبیه!

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنا هم اتومات داره! اچ سی نداشتیم اما دنا تو خانواده داریم اتومات توربو، خیلی ‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ صدا میده.. راستش من خوشم ‌نمیاد از ظاهرش حس میکنم همشون سمنده که یکم تغییرش دادن! ولی در کل ظاهر که سلیقه‌ایه اما اگه قراره دنا دنده و اچ سی اتومات رو مقایسه کنی احتمالا همسرت به خاطر راحتی اتومات اونو داره انتخاب میکنه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دنا پلاس بخر

پولمون نمیرسه دنامعمولی مدل ۹۸ ۹۹ میتونیم بخریم.اونم بزور ماشینمون الان کوییکه خیلی باید روش پول بزاریم 

دنا هم اتومات داره! اچ سی نداشتیم اما دنا تو خانواده داریم اتومات توربو، خیلی ‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ صدا میده.. ...

اره بخاطر اتوماتش میگه وگرنه خودشم میگه اچ سی کراش ظاهر بیرونش قشنگ نیست و قابل تحمله فقط.

برلیانس کسی اگر داره هم نظر بده؟  دنا من نمیپسندم داخلش تنگه ولی ای بیرون خوشگله

اره داخلش خیلی کوچیکه بابام سال ۹۵ داشت. و اینکه سر بالایی اصلن نمیرفت درحدی که باید پیاده میشدیم. 

برلیانس خب خیلی قشنگه من خیلی دوسش دارم اما شده ۵۲۰میلیون دست دوش و ما اینقدر پول نداریم 

اره داخلش خیلی کوچیکه بابام سال ۹۵ داشت. و اینکه سر بالایی اصلن نمیرفت درحدی که باید پیاده میشدیم.&n ...

کراشم برلیانس داره پس پولش زیاده    مرسی عزیزم 

ان شالله ماشین دلخواهتو یهویی بخری دلت شادبشه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
عزیزم شوهر من نمایشگاه ماشین داره  دنا خواهان خیلی زیادی داره و زود بفروش میرسه  دنا بخر ...

اره دیگه تقریبن تصمیممون قطعی شد. اما مشکل اینه ماشینی که ما میخواییم اصن نیست تو رشت. 

یا مدل پایین دارن یا پلاس 

اره دیگه تقریبن تصمیممون قطعی شد. اما مشکل اینه ماشینی که ما میخواییم اصن نیست تو رشت.  یا مدل ...

خب از تهران بگردید دیوار پیدا میکنید

همسر منم از تهران میره میخره

چون تو تبریز گرون هست میره از تهران میخره میاره