2777
2789
عنوان

بیاین رتبه مو ببینین توروخدا

189 بازدید | 16 پست

رتبه در سهمیه منطقه 72458

رتبه کلی در سهمیه نهایی5894

آخرین رتبه مجاز در سهمیه نهایی10014

رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه 131367

الان من کجا قبول میشم بنظرتون رتبه اصلی کدومه سر در نمیارم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه اصلی منطقه هست 

ولی سهمیه میتونه باعث بشه قبولی بهتر بشه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یعنی یه سهمیه ۵ درصدی رتبه رو از ۱۳۱ هزار میاره رو ۵ هزار 😑

بعد میگن پشت کنکوری زیاد شده بچه ها درس نمیخونن اتفاقا بچه ها. درس میخونن ولی جاشون رو تو دانشگاه سهمیه دارا میگیرن 

یعنی یه سهمیه ۵ درصدی رتبه رو از ۱۳۱ هزار میاره رو ۵ هزار 😑بعد میگن پشت کنکوری زیاد شده بچه ها درس ...

تروخدا  ببیین من شب و روز نداشتم شبا با کابوس میخوابیدم شدم۴۷۰۰ امسانی ایشون درسم نخونده یعنی ۸۲ هزار اخرش بود دیگه شده ۷۵ هزار  درسنخونده حساب میشه آورده این حالا من چیکار کنم به نظرت سرمو کجا بکوبونم