2777
2789
عنوان

بنظرتون حق را کیه

78 بازدید | 12 پست

مادر شوهرم قراره گواهینامه بگیره.امروز یا دیروز شهری داد نمبدونم قبول شد یانه.

اما من به شوهرم گفتم بگو فردا شب بریم خونشون

شوهرم میگه خودت بگو 

همیشه سرهمین ما مشکل داریم.بعد بخوایم برین خونه مامانم من باید بگم

یبار میخواد بگه زورش میاد اقا

هرچتدم سر یه قضیه ای از مادرشوهرم ناراحتم ولی شوهرم نمیدونه

خلاصه میگه هم زنگ بزن بگو میایم هم واسه گواهینامش بپرس که خوشحال بشه😐هنگ کردم اینو گفت

میگم خب فردا میبینمش دیگه.بعدم گواهینامه گرفتن همچین چیز خاصی نیست که زنگ بزنم.فردا ازش میپرسم.بعدم خدافظی کرد رفت

واقعا دلیل کارش چیه

حق با کدوممونه

کاربر ۹۸ بودم که متاسفانه تعلیق شدم😭بیزحمت لایکمم نکنید ماچ به کلتون😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر چ چیزای بی خودی دعوا میکنید بزنگ بگو فلانی(شوهرت)گفته بزنگم بگم فردا میایم خونتون

دعوا نکردیم

حرف من اینکه گواهینامه چیه که بخوادم ادم بزنگه

خب فردا میخوام ببینمش دیگه

ازش میپرسم

حق با شوهرته چون آقایون از این کارها و حرفهای خاله زنکی بدشون میاد و کم کم از زن متنفر میشن به سمت مادرشون جذب میشن شما باید با سیاست باشی مادرشوهر هرچقدر هم بد باشه مادر شوهر هست و آقایون از ما انتظار دارن که به مادرشون احترام بزاریم اینجوری پیش خودشون هم عزیزتر میشیم 

البته این در مورد همه ی خانواده ها صدق نمیکنه بعضی ها واقعا لایق احترام نیستن ولی در مورد شما حس میکنم خانواده ی فهمیده ای هستین هر دفعه میخوای بری خونه مادر یا مادرشوهر خودت زنگ بزن برنامه بریز و حتما هم قبل رفتن زنگ بزن از امتحان گواهینامه اش بپرس بالاخره تو این سن براشون خیلی مهمه انگار کوه کندن وقتی قبول شدن تو هم تعریف کن ازش ذوق کنه

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏
این بحث حق نیست توی روابط انسانی حق و حقدار یه نفر نیستند کاری کن که زندگی ات ارامش داشته باشه

منم بدم نمیاد

ولی میگه حتما زنگ بزن راجب امتحان شهری ازش بپرس

انگار میخوام فرار کنم.فردا قراره برم ببینمش

دعوا نکردیم حرف من اینکه گواهینامه چیه که بخوادم ادم بزنگه خب فردا میخوام ببینمش دیگه ازش میپرسم

خب شوهرت دوس داره رابطه زن و مادرش دوستانه باشه واسه همین اینو ازت خاست خب تو هم ک زنگ نزدی ناراحت شد

حق با شوهرته چون آقایون از این کارها و حرفهای خاله زنکی بدشون میاد و کم کم از زن متنفر میشن به سمت م ...

منم به اندازه خوش این حق و دارم که مادرم احترام بزاره

ولی وقتی مادرم مهمونم بود جوری رفتار کرد.از شدت غم قلبم داشت مچاله میشد

این بحث اصلا ربطی به شوهرم نداشت.نمیدونم چرا دخالت کرد

خب شوهرت دوس داره رابطه زن و مادرش دوستانه باشه واسه همین اینو ازت خاست خب تو هم ک زنگ نزدی ناراحت ش ...

دوستانه هست من مشکلی باهاشون تدارم

ولی چون از باشگاه اومدم تموم بدنم خشکه 

گفتم این بارو تو بزنگ که بریم

میتونستم اصلا بخاطر بدن دردم بگم نه

ولی گفتم بریم که ببینیمشون

ولی بااین حال تیکه پروند

ماهروقت خونه مادرم یا مادرش میریم من میگم این یبارو میخواد بگه زورش اومده

منم به اندازه خوش این حق و دارم که مادرم احترام بزاره ولی وقتی مادرم مهمونم بود جوری رفتار کرد.از ش ...

نمیدونم والا چی بگم اگه با مادر شما بد رفتار کرد اول ببین دلیلش چیه بعد اگه حق با تو بود میتونی مقابله به مثل کنی 

شوهر منم سالی یکبار میره خونه مادر پدر من و حق با همسرمه چون یک سری اتفاق هایی افتاد ک خیلی در حقش ظلم شده و من بهش حق دادم ک اصلا نره ولی در عوض من از مادر پدر شوهرم هیچ بدی ندیدم و کاملا احترامشون رو نگه میدارم ولی اگه چیزی غیر منطقی هم بگن از خودم دفاع میکنم 

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏
دوستانه هست من مشکلی باهاشون تدارم ولی چون از باشگاه اومدم تموم بدنم خشکه  گفتم این بارو تو ب ...

عب نداره شاید فکر میکنه دلت نمیخاد باهاش حرف بزنی یا چیزی کوتاه بیا بیخیال بزنش ب شوخی و بگذرون