2777
2789
عنوان

درمان زخم دهانه رحم خیلی ساده

109093 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها این یه تجربه شخصیه و من دوست داشتم باهاتون به اشتراک بگذارم من چند ماه پیش تصمیم به بارداری گرفتم دکتر معاینم کرد و گفت یه زخم بزرگ داری اگه با دارو خوب نشدی چون هنوز باردار نشدی باید صبر کنی بعدش فریز کنی منم خیلی ناراحت بودم برای زودتر باردار شدنم شروع کردم به مصرف کیوتن ۱۰۰ روزانه که خیلی تاثیر خوبی روی تخمک هام داشت چون من پلی کیستیک هستم چند روز پیش رفتم برای عکس رنگی رحم و قبلش دکتر معاینه دهانه رحم انجام داد پرسیدم وضعیت زخمم چطوره ؟گفت اصلا زخم نداری یه التهاب کوچیک بعد که به دکتر ماجرا رو گفتم گفت من شنیده بودم کیوتن روی زخم معده اثرات خوبی داره پس به خاطر مصرف اون الان زخمت اینقدر خوب شده

تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیوتن چه قرصی هست

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

اگر کسی عفونت داره هم شست شو با آب و سرکه سیب تاثیر داره 

و بپوشیدن لباس زیر تا موقع رفع عفونت

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
عزیزم ببخشید منم دقیقا شرایط شما رو دارم  ولی دکتر به من گفت تا زخمت خوب نشده اقدام نکن  ...

نه گلم زخم تاثیری روی جنین نداره فقط باعث عدم بارداری میشه عسل شیاف کن یک دوره داکسی ساکلین بخور و پماد کورتیمازول بعلاوه قرص کیوتن زود زود خوب میشی

کیوتن چه قرصی هست

یه قرص ویتامین البته دوز ۱۰۰ روزانه تاثیر خوبی داره هم برای پوست و مو و ضد پیری و هم برای باروری و... کلا خواص زیادی داره

اگر کسی عفونت داره هم شست شو با آب و سرکه سیب تاثیر داره  و بپوشیدن لباس زیر تا موقع رفع عفونت

دقیقا نپوشیدن لباس زیر هم خیلی خوبه