2777
2789

من از ادمای گنده گو و این مدل ادمایی ک خودشون هیچی نیستن  و هی عیب و ایراد بقیه رو میگن بدم میاد از طرفی دور و برم پر از این مدل ادماس. زبونم  ندارم مث خودشون بارشون کنم . شما بودین چیکار میکردین

قط رابطع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حالم از این بی فرهنگیمون بهم میخوره

اخه کی گفته ما ادمهای بافرهنگ و متمدنی هستیم!!

فاصله فاصله فاصله

من خط واتساپ و پیام رسانمو عوض کردم ففط ب اونایی ک اعتماد دارم دادم

یعنی درهای بهشت ب روم باز شده

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

متاسفانه داییم و زنداییم و بچه‌هاشون اینطورین.۴۰ساله هنوووز رابطشون وصله😑😑مادرم عاشقشونه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
وای حالم از این بی فرهنگیمون بهم میخوره اخه کی گفته ما ادمهای بافرهنگ و متمدنی هستیم!! فاصله فاصله ...

فاصله رو ک قطعا رعایت کردم ولی با نیم ساعت بودنشونم حرفاشونو میزنن 

😐😐😐واى يكى هست دور من

فك كنننن عكسمو فرستادم براش گفتم ببين چقد چاق شدم(هميشه ميگت تولاغري فلان خيلي اعتماد ب نفسمو گرفت ازم)

😐😐😐عكسو ك فرستادم جواب داد گفت كاش من به لاغريه تو بودم😂😐😐پشمام ريخت

گرفتي ك چي ميگم؟

كلن ديگه رفتاراش روم تاثير نداره ديگه بي اهنيت شد برام

فاصله رو ک قطعا رعایت کردم ولی با نیم ساعت بودنشونم حرفاشونو میزنن 

وقتی هستن خودت رو ب کاری مشغول کن ک کمتر باهاشون برخورد داشته باشی

زبونتم دراز کن بشونشون سرجاشون هیچوقت اجازه نده کسی بهت بی احترامی کنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

واقعا منم خیلی از اینا بدم میاد متاسفانه خواهرم و مادرم اینجورین به همه چی من گیر میدن هی میگن خیلی تنهام 😔😔😔😔😔😔انگار خودشون دور بی عیبن هیچ ایرادی ندارن😔خیلی تنهام هیچکس ندارم هم صحبتم باشه خیلی بده

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
😐😐😐واى يكى هست دور من فك كنننن عكسمو فرستادم براش گفتم ببين چقد چاق شدم(هميشه ميگت تولاغري فلان ...

من با اینکه بهشون رو نمیدم اینجوریم فک کن اگه رو بدم چی میشه اما بدیم اینه بی زبونم نمیدونم چجوری زبون دار بشم البته یا حفظ شخصیت

واقعا منم خیلی از اینا بدم میاد متاسفانه خواهرم و مادرم اینجورین به همه چی من گیر میدن هی میگن خیلی ...

چ بد همدمای آدم اینجوری باشن من خواهرم هست اما مادرم نه خوشبختانه 

چ بد همدمای آدم اینجوری باشن من خواهرم هست اما مادرم نه خوشبختانه 

خیلی بده کلا یه دونه خواهر دارم که اون متاسفانه اینجوریه مادرم بدتر از اون هروقت میرم خونشون با دل شکسته میام خونم هیچکسو ندارم خیلی احساس تنهایی میکنم😔😔

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
وقتی هستن خودت رو ب کاری مشغول کن ک کمتر باهاشون برخورد داشته باشی زبونتم دراز کن بشونشون سرجاشون ه ...

مشکلم اینه نمیدونم چجوری زبونمو دراز کنم و جرئت داشته باشم

خیلی بده کلا یه دونه خواهر دارم که اون متاسفانه اینجوریه مادرم بدتر از اون هروقت میرم خونشون با دل ش ...

نرو عزیزم . بدی تو پارک بشینیم بهتره که یا اینکه بهشون بفهمون کارشون اشتباهه  ی مدت نرو و دلیلشو بهشون بگو