2777
2789
یکی از دوستای دوران دبیرستانم وقتی پیش دانشگاهی درس میخوندیم عاشق شد و یادمه خانوادش خیلی مخالف بودن ولی جلوی همشون وایساد و بالاخره با همون که عاشقش شده بود ازدواج کرد دیگه خبری ازش نداشتم تا یه مدت پیش که شنیدم طلاق گرفته بعد از ده سال زندگی خیلی تعجب کردم با دوستای دوران دبیرستانم یه گروه داریم اومد اونجا و از طلاقش گفت واقعا خوشبحالش که اینقد مقاوم بوده بعد طلاقش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از ده سال زندگی فهمیده که شوهرش بهش خیانت کرده میگفت حتی به پدرومادرم نگفتم که چی شده فقط فوری به شوهرم گفتم طلاق میخوام شوهرشم مثل اینکه از خداش بوده توافقی طلاق گرفتن مهریشم نخواسته میگفت فقط میخواستم اسم همچین آدم کثیفی فوری از شناسنامم و زندگیم پاک بشه بعد طلاقش رفته خونه باباش و گفته طلاق گرفتم البته بچه هم نداشت

شوهرشم فوری رفته با همون زنه که باهاش به دوستم خیانت کرده بود ازدواج کرده یعنی من فکرشم میکنم فقط خودکشی میاد تو ذهنم ولی دوستم رفت آرایشگری یاد گرفت اولشم با اپیلاسیون شروع کرده میگفت اونجای زنا رو تمیز کنم بهتر از اینه که با یه آدم هوسباز خیانتکار زندگی کنم

الان خودش آرایشگاه داره دماغش عمل کرد ماشین داره کلی هم خواستگار داره شوهرشم دوماه فقط با زن دومش زندگی کرد بعدم طلاقش داد و اومده التماس که برگرد دوستمم گفته بمیرمم دیگه برمیگردم با تو زندگی کنم خیلی شوهرش دوست داشت میگفت هنوزم دوسش دارم ولی اونقد غرور دارم که برنگردم پیش یه خیانتکار. دارم فکر میکنم چید خوبه همه زنها قوی و مستقل باشن. من خودم تو اینجور چیزا اصلا قوی نیستم 😕