پرپریتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 624 عنوان از وقتی اومدم نی نی سایت از ازدواج مجدد خیلی میترسم 154 بازدید | 5 پست من از گذشتم ناراحتم اما از وقتی اومدم و این همه مشکل جور وا جور رو میبینم از ازدواج میترسم استرس میگیرم نکنه مال منم این شکلی بشه نکنه نکنه جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم 1401/09/16 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loc_ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 341 پادشاهی کن بابا شوور میخوای چیکار من میدونم هر بلایی که الان داره سرم میاد بخاطر نمازهایی که بدون وضو تو دوران دبیرستان خوندم🗿
پرپریتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 624 پادشاهی کن بابا شوور میخوای چیکار باورت میشه از ازدواج میترسم کابوسم شده جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم
نیلوفرجان عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 5280 جاری من ازدواج دومش با برادرشوهرم بود، انصافا که زوج خوبی شدن. برادرشوهرم اخلاق، ظاهر و استایل و وضع مالیش عالیییییه البته جاریمم خیلیییی دختر مستقل و خوش قلبیه، انشاالله به پای هم پیر شن
_elham_ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 3456 اینجا همه از بدبختیاشون میگنکسی از خوشبختیش بگه دهنشو سرویس میکنن چون معتقدن کسی که واقعا خوشبخته خوشبختیشو جار نمیزنه و داره پز میده:|متاسفانه روی منم تاثیر گذاشته ولی اینجارو معیار قرار ندههر چند اگر خواستی ازدواج کنی خیلی دقت کن دوست دارم زندگی روووو😍😍😍