2777
2789
عنوان

تجربه زندگی با فرد معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 36328 بازدید | 134 پست
اخه تمام فکر و ذکرش تریاکه همششش روی رابطه جنسیمونم خیلی اثر گذاشته

چنوقت یبار رابطه دارید مگه

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همه ی معتادا تریاک می‌کشیدن از همه بهتر تریاک کسیک وضع مالیش توپ مرد بالای پنجا سال بنظرم تریاک براش بد نیست چون یه جور مسکن ولی به اندازش کسیکه تفریحی میکشه مثلا هفته ای یک بار اونم اشکال نداره ولی اگه اراده داشته باشه میتونه ترک کنه ولی بالای 45سال اگه ترک کنه احتمال داره سکته بزنه

اولاش اوکی بودیم اما الان شاید دو ماهی یه بار

چقدر زیاد اینجوری که توام سرد و عصبی میشی

واقعا سخته خدا بهت صبر بده

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
اخه تمام فکر و ذکرش تریاکه همششش روی رابطه جنسیمونم خیلی اثر گذاشته

حتمن خیلی غر میزنی بهش اآره ؟   یا کلا  مشکل جسمی پیدا کرده ؟ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
هفته ای یه بار نیس،هر روزه متاسفانه

حداقل بهش بگو روزی ۱.۲ساعت بکشه که خیلی روش اثر نزاره توام ادمی

حتمن خیلی غر میزنی بهش اآره ؟   یا کلا  مشکل جسمی پیدا کرده ؟

نه اصلا اهل غر زدن نیسم خیلی

تا غر بزنم دادو بیداد میکنه و بردتر میشه اوضاع

منم هیچی نمیگم فقط دیگه یاد گرفتم تو تنهاییام گریه کنم و دعا