اخه تمام فکر و ذکرش تریاکه همششش روی رابطه جنسیمونم خیلی اثر گذاشته
چنوقت یبار رابطه دارید مگه
بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭 من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
کاش همه ی معتادا تریاک میکشیدن از همه بهتر تریاک کسیک وضع مالیش توپ مرد بالای پنجا سال بنظرم تریاک براش بد نیست چون یه جور مسکن ولی به اندازش کسیکه تفریحی میکشه مثلا هفته ای یک بار اونم اشکال نداره ولی اگه اراده داشته باشه میتونه ترک کنه ولی بالای 45سال اگه ترک کنه احتمال داره سکته بزنه
بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭 من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
حداقل بهش بگو روزی ۱.۲ساعت بکشه که خیلی روش اثر نزاره توام ادمی