2777
2789
عنوان

تجربه زندگی با فرد معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 36354 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اراده داشته باشن

حتما حرف شما درسته ولی اراده خودش کافی نیست اثلا حامی تو خانواده از اراده برای اون بیشتر مهم هست این بار سخت اعتیاد ترک کردن اون چند هفته نهایت طول بکشه درد فیزیکیش اما بعد اون هست که حامی باید به طور جدی برسه به داد فرد معتاد

شاید در ظاهر و از بیرون زندگیشون عادی باشه ، اما واقعیت نداره، ذره ذره همه چیشون داغون میشه، آدم معتاد از نظر روانی متعادل نیست خیلی زود عصبی میشه و کلآ آدم عصبی هستش و همش استرس و تنش تو خونواده ایجاد میکنه و همین باعث میشه بقیه ی اعضای خونواده هم روحیه شون تغییر کنه ، رفت و آمد بقیه هم با اینجور خونواده ها کم میشه و بیشتر با کسایی رفت و آمد میکنن که مثل خودشون اهل مواد مخدر هستن، کم کم همه ی اینا اتفاق میفته ، اعتیاد باعث تنبلی میشه طرف کار نمیکنه کم کم مشکلات مالی هم اضافه میشه، وقتی به خودش میاد میبینه که از زندگی جا مونده، همه پیشرفت کردن همه تو خونواده شاد و خوشحالن اما خونواده معتاد همش درجا میزنن و همش تو خونشون جر و بحث و دعواست، ابنجور خونواده ها اگه بچه هاشون عاقل باشن و بخوان پیشرفت کنن باید از خونوادشون دور بشن ،

بنظرم تلاش کن که ترک کنه اگر هیج جوره نشد ازش جدا شو و اگر بچه داری بچت رو خودت بزرگ کن نذار آینده ی خودت و بچه ات خراب بشه

حتما حرف شما درسته ولی اراده خودش کافی نیست اثلا حامی تو خانواده از اراده برای اون بیشتر مهم هست این ...

درسته.شوهرم معتاده شدیدا.خستم کرده دارم طلاق میگیرم

دخترم تنها بهونه زندگیم
 شاید در ظاهر و از بیرون زندگیشون عادی باشه ، اما واقعیت نداره، ذره ذره همه چیشون داغون میشه، آ ...

عین زندگیم رو تعریف کردی انگار تو اونجا بودی .خستم کرده عصبی افسرده از زندگی عقب موندم دختر5 سالمم همینطور.دارم جدا میشم ازش

دخترم تنها بهونه زندگیم
درسته.شوهرم معتاده شدیدا.خستم کرده دارم طلاق میگیرم

یه چیزی بهتون میگم‌ صادقانه قبول کنید من خودم خیلی افراد اعتیاد دار دیدم که الان خودم حسرت زندگی کردن اون را میخورم از تزریق مواد برسی بشی مربی شنا و غریق نجات  ..... یه کم فکر کنید زندگی زود خراب میشه اگه خودتون بخوای یه هفته اخرش طلاق ولی تا توان داری مبارزه کن

یه چیزی بهتون میگم‌ صادقانه قبول کنید من خودم خیلی افراد اعتیاد دار دیدم که الان خودم حسرت زندگی کرد ...

شما زندگی افراد معتاد رو دیدین ولی از نزدیک زندگی نکردین چه جور صب شب میشه .همش کتک دعوا بچه پرخاشگر.

دخترم تنها بهونه زندگیم
عین زندگیم رو تعریف کردی انگار تو اونجا بودی .خستم کرده عصبی افسرده از زندگی عقب موندم دختر5 سالمم ه ...

خیلی دردناکه، کار خوبی میکنی، ان شاالله از این به بعد زندگیت رو خوب بسازی ، وقتی تموم شد دیگه به گذشته فکر نکن، با انرژی به فکر روزای خوب آینده باش

خیلی دردناکه، کار خوبی میکنی، ان شاالله از این به بعد زندگیت رو خوب بسازی ، وقتی تموم شد دیگه به گذش ...

ولی من تو گذشته گیر کردم خصوصا روزایی که سرکار نمیرم یا جاهایی که خاطره دارم اه

دخترم تنها بهونه زندگیم
ولی من تو گذشته گیر کردم خصوصا روزایی که سرکار نمیرم یا جاهایی که خاطره دارم اه

با یه مشاور صحبت کن، چون اینطوری نمیتونی روحیه ات رو عوض کنی، باید روال زندگیت رو تغییر بدی، ادای آدمای شاد رو در بیار بعد از یه مدت واقعآ شخصیتت عوض میشه و تغییر میکنی مثل تلقین میمونه اما واقعآ تاثیر گذاره

عزیزم من یکی از دوستان صمیمیم، تو نامزدیشون  فهمیدن همسرشون معتاد به تریاک، همسرشون هم تحصیلکرده،  هم موقعیت شغلی خوب، یعنی وقتی فهمیدن  واقعا تا مرز جنون رفتن انقدر که خب براشون خط قرمز بود میگفت من اصلااا  نمیتونستم باور کنم اولش تصمیم به جدایی گرفتن ولی بعدش تصمیم گرفتن فقط یه فرصت  بهش بدن، ولی میدونم  بنده ی خدا ار جون مایه گذاشتن،  وقتی همسرشون تعطیل  میشدن دوستم چند دقیقه قبل تعطیل شدن پشت در محل کارشون بودن، هررر روز میرفتن یه جای خوش آب و هوای اطراف تهران  تا اخر شب، مجبورش  میکردن باهم دیگه یک ساعت حداقل پیاده روی کنن، تنقلات  آماده میکردن، میوهایی که خوب هست آماده میکردن، نمیذاشتن  تنهایی جایی برن، و... موفق شدن الان همسرشون  سه سال هست پاک، میگن  همه اش بهم میگم مدیون توام، ولی باهاشون اتمام حجت کردن خطا یکبار بود همراهی این مدلی هم یکبار بچه  نیستی که بخوای زندکی منو و خودت رو به آتیش بکشی خدای نکرده تکرار شه یک ثانیه دیگه نمیمونم، همسرشون هم واقعا وابسته ی خانوم هستن، شما اگر میتونی همراهی کن حتما، و اگر گذشته از این حرف ها حتما جدا شو، شما حق زندگی داری و لذت بر دن، آدمی یکبار حق حیات داره نه بیشتر

شما زندگی افراد معتاد رو دیدین ولی از نزدیک زندگی نکردین چه جور صب شب میشه .همش کتک دعوا بچه پرخاشگر ...

درک میکنم به والله اما از بیماری اعتیاد نمیشه بهتر از این انتظار داشت