2777
2789
عنوان

تجربه زندگی با فرد معتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 36331 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم کجاییم میترسم لو برم،آشنا باشه اینجا در آمد خیلی خیلی کم

استارتر بچه داری؟  چرا جدا نمیشی؟  

زندگی با آدم معتاد خیلی وحشتناکه خدا سر هیچکس نیاره من حتی نمیتونم فکرشم بکنم چون از معتادا واقعا میترسم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
چون تریاک خونوغلیظ می‌کنه ببخشیدجریان خون ب آلتش نمی‌رسه واس همون سرده بایدآسپرین بخوره

مشکلم فقط رابطه جنسی نیس که...

اصلا دیوونه شدم از دستش،تمام زندگیش شده تریاک...

هیچی دیگه واسش مهم نیس،نه از چیزی ناراحت میشه نه خوشحال،هوامو نداره،واسم وقت نمیذاره،ادم ساده ایه...

ای خدا

استارتر بچه داری؟  چرا جدا نمیشی؟   زندگی با آدم معتاد خیلی وحشتناکه خدا سر هیچکس نیاره م ...

منم میترسیدم منم همیشه تنها دعام این بود خدایا شوهر سالم نصیبم کن معتاد نباشه اما برعکس شد من اشتباه نکردم تو انتخابم چون از اول معتاد نبود دو سال بعد ازدواج معتاد شد 

تعجب میکنم این همه مشکل داری چرا هیشکی پیشنهاد طلاق نداد بهت

تاپیکای دیگه فرت و فرت حکم طلاق میدن 

حالا اینجا راهکار

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
نه بچه ندارم

خب وقتی بچه نداری چرا جدا نمیشی؟  محکومی به این زندگی؟  

میشه بیشتر از تجربیاتت بگی؟ شوهر توام تریاک مصرف داره؟

اول اره منم میگفتم درست میشه ولی الان همه چی مصرف میکنه تو یه خونه ایم وجدا زندگی میکنیم خودم کار میکنم ولی بعضی روزا پول ندارم برا بچه تغذیه بزارم نون خالی میزارم 😭😭

یه نصیحت اگر بچه نداری. خوانوادت پشتت هستن خواهشا جداشو چون اینا اصلا درست بشو نیستن خب اگر وضع مالیشون خیلی خوب بود میشد یکاریش کرد بعد من میشناسم آدمی رو که هرروز مصرف داره رابطه جنسیش هم خوبه. اطرافمون شنیدم