2777
2789
عنوان

تجربه زندگی با فرد معتاد

36293 بازدید | 134 پست

سلام دوستان

اگه شوهرتون یا تو اطرافیانتون کسی هست که اعتیاد به تریاک داره میشه تجربیاتتون رو بگید؟

من خودم درد کشیده ام،و۴ ساله با شوهرم زیر یه سقفم...

دیدم..مشکلی ندارن باهم

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

نميدونستي؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر شوهر من شوهرش هم تریاک میکشه هم ماریجوانا 

سه تام بچه داره هروقت میبینمش داعونتر از قبل شده

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

نمیدونم فقط یک دوست پسر داشتم معلوم شدد اعتیاد داره به الکل و سیگار شوتش کردم بره ...انقدر میخورد خواهرش بهش گفته بود کبدت از کار میافته 😷😒

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
دیدم کسیو که بخاطر خانوادش ترک کرده و دیدم کسیو که انقد کشیده توهم زده بچشو مار دیده و سرشو بریده&nb ...

تریاک توهم نداره 

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
واااای ماریجوانا که توهم زاس فکر کنم

ندیدم توهمی باشه فقط وقتی کشیده باشه ببینیش حالش خوبه و همش بگو بخند داره ولی گاهی خیلی عصبی زنش میگه نکشیده