2777
2789

سلام دوستای گلم؛ لطفا اگر خودتون یا اطرافیانتون، کسی سابقه هماتوم در بارداری دلشته، بگین که خونریزی یا لکه بینی دائمی وجود داره یا فقط زمان دوره های ماهانه هست؟ ممنونم راهنماییم کنین

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

من هفته ی ۱۲خونریزی کردم بعدش اوکی شدم البته با شیاف و استراحت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباطی با دوره ماهانه نداره

اخه بعضیا میگن زمان دوره هاشون بیشتر میشده

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

شنيدم دوره اي هست

تو رو خدا برا من دعا كنيد قلب جنينم تشكيل بشه

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

من سونوی چهارهفته گفت هماتوم دارم واسه سونوهفت هفته که رفتم گفت هماتوم نداری اماازوقتی فهمیدم باردارم لکه داشتم بعدتبدیل به خونریزی شدیدشد وبازلکه شد بعدم قطع شد(ازلکه اول تاقطع دائم یک ماه ونیم طول کشید)

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
من هفته ی ۱۲خونریزی کردم بعدش اوکی شدم البته با شیاف و استراحت

ممنون عزیزم.‌ من تا روز ۳۷ تاخیر داشتم ولی روز ۳۷ ام دوره م، خونریزی کردم که البته خیلی شدید نبود ولی من گفتم حتما سقطه، اما یک روز و نیم بود و تموم شد شد الان تمام علائم بارداری رو دارم و حتی بیشتر شده ولی دیگه لکه بینی ندارم، شک کردم که شاید باردار باشم و اون هماتوم بوده باسه چون خواهرم و مادرم و خاله م واینا سابقه هماتوم داشتن. میگم شاید منم ارثی همینطوری باشم 

شنيدم دوره اي هست تو رو خدا برا من دعا كنيد قلب جنينم تشكيل بشه

الهی آمین با خیر و خوشی عزیزم. برات صلوات فرستادم

من سونوی چهارهفته گفت هماتوم دارم واسه سونوهفت هفته که رفتم گفت هماتوم نداری اماازوقتی فهمیدم باردار ...

ممنون عزیزم. چیزی رو که برای دوستمون نوشتم رو هم لطفا بخون و نظرت رو بگو لطفا

من داشتم و تحت نظر پزشک بودم امپول و شیاف 

ممنون. عزیزم بین دوره هات قطع میشد یا بود؟

من داشتم خیلی هم بزرگ بود از اول بارداری لکه بینی داشتم تو سیزده هفته هم خون ریزی خیلی شدید داشتم بع ...

ممنون عزیزم. میشه چیزی رو که برای دوستمون نوشتم بخونی و نظرت رو بگی لطفا

ممنون عزیزم. چیزی رو که برای دوستمون نوشتم رو هم لطفا بخون و نظرت رو بگو لطفا

عزیزم بی بی چک زدی یاآزمایش یاسونودادی که مطمئن باشی بارداری؟

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
عزیزم بی بی چک زدی یاآزمایش یاسونودادی که مطمئن باشی بارداری؟

اره عزیزم، بیبی چک زدم.