2777
2789

سلام دوستان من خیلی لاغرم امشب شوهرم میگ پشیمونم باهات ازدواج کردم زن باید یه زره چاق باشه منم تصمیم گرفتم هرچی قرص چاقی هس بخورم عکس میزارم کسی این قرص روخورده تاحالا ؟!؟

شوهرت بلد نیست درست صحبت کنه واقعا. قرص نخور ضرر داره‌‌. با رژیم به راحتی میتونی چاق شی

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص نخور ضرر داره.

به تغذیه ت برس. بگو برای تغذیه ت خرج کنه تا چاق بشی

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
چند کیلویی؟ اضافه وزن کجاش خوبه  درضمن این چ طرز حرف زدن ت ام میگفتی الان یادت افتاد

منم گفتم مگ موقعه ازدواج کور بودی ب روی خودم نیاوردم ولی خیلی ناراحت شدم ۳۷ کیلوبودم الان شدم ۳۵ باغذاچاق بشونیستم

۸ساله

اول لاغربودی یا بعد لاغرشدی?

بیشتر غدابخور از داروخانه شربت اشتها و ویتامین بگیر شروع کن بخور.

او هم از شوهرت میتونی ایراد بگیری محترمانه بگی منم مثلا این... دوست ندارم ببین اونم تلاش میکنه

بهش بگو منو ببر دکتر تغدیه تا مثل قبل بشم