2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمانهایی که خونه هست خیلی محدود و اندک هست .. 

اغلب نقاشی می‌کشه .. یا اعداد و حروفی که یاد گرفته رو برای خودش تمرین میکنه .. چیزهایی که کشیده رو دور بری می‌کنه میچسبونه به یخچال🤦 

کمی تلویزیون میبینه ..  

با پدرش دروس زبانش رو تمرین می‌کنند .. موسیقیش رو باهاش کار میکنم .. و خودش هم ورزشش رو ..‌ 

من تا سه سالگی دخترم خیلی براش وقت میزاشتم حتی تو کرونا میبرمش بیرون تو سرما تو گرما، کلی باهاش بازی می‌کردم ولی الان یمدت حال روحی خودم خوب نیس، خستم، تنهام، هیچ دوست و هم صحبتی جز همسرم ندارم،خانوادم هم ازم دورن، حوله وقت گذروندن با بچم هم ندارم اون دائم التماسم میکنه مامان بیا بازی کنیم بیا نقاشی بکشیم من میپیچونمش، نمیدونم چکار کنم، 

کیک می پزیم نقاشی می‌کنیم با هم زبان تمرین می‌کنیم کلاس میره بچه بزرگم …

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿