2777
2789
عنوان

کسی بیمه تکمیلی دی داره؟

851 بازدید | 14 پست

من میخوام بیمه دی بکنم خودمو فقط اطلاعات دقیق ندارم میشه اگه میدونید بهم بگید؟

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

برو اول سقف تعرفه بیمه دی و ببین اگه خوبه انجام بده

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شمسقف؟

اصلاح  و بخون

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

کارخونه ای که شوهرم کار میکنه داره. سقف تعرفه هاش خیلی پایینه. ما راضی نیستیم. مجبوریم. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
کارخونه ای که شوهرم کار میکنه داره. سقف تعرفه هاش خیلی پایینه. ما راضی نیستیم. مجبوریم. 

منظور از سقف تعرفه چیه؟

منظور از سقف تعرفه چیه؟

مثلا امسال واسه ما کل سونو و ازمایش و رادیو گرافی و... کلی چیزای دیگه همش با هم سه ملیون. 

یعنی تا سه ملیون فاکتورهای سونو و ازمایش اینا رو میدن... کافیه باردار باشی سه ملیون به کجا میرسه؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
مثلا امسال واسه ما کل سونو و ازمایش و رادیو گرافی و... کلی چیزای دیگه همش با هم سه ملیون.  یعن ...

اتفاقا به خاطر بارداری میخوام بیمه کنم برا هزینه عمل ام

اتفاقا به خاطر بارداری میخوام بیمه کنم برا هزینه عمل ام

حالا شاید شرکت شما تعرفه هاش فرق کنه... نگاه کن حتما 

اخه میترسم اون جا هایی که میرم برا سونوگرافی اصلا با این بیمه طرف قرارداد نباشه٫شما چی کار میکنید؟

حالا شاید شرکت شما تعرفه هاش فرق کنه... نگاه کن حتما 

اخه چند ستاره داره مثلا چهار ستاره و پنج ستاره٫مال شما چند ستاره اس؟

اخه میترسم اون جا هایی که میرم برا سونوگرافی اصلا با این بیمه طرف قرارداد نباشه٫شما چی کار میکنید؟

این که مهم نیست. ازشون فاکتور میگیری بعد با گزارش سونو و یا عکس و ازمایش... میبری تحویل اون دفتر بیمه میدی. ما هم هر جا رفتیم خودمون حساب کردیم بعد فاکتور گرفتیم شوهرم میبره کارخونه. قبلا میبردیم دفتر بیمه. بعد اونا بررسی میکنن و مبلغ رو به حسابتون واریز میکنن

اخه چند ستاره داره مثلا چهار ستاره و پنج ستاره٫مال شما چند ستاره اس؟

اهان. اینشو نمیدونم. میپرسم ...

شما میدونید کدوم ازمایشگاه برید؟

بعضی جاها قرارداد دارن... اما راستش برای ما مهم نبود. چون فاکتور ببری نهایتا دو هفته ای پول تو حسابت برمیگرده.