2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو واس شوهرم برا وقتایی میفرسم ک ی حرفی میزنه میخام بفهمه بدم اومد ولی نمیخام ب زبون بیارم. 🤣🤣🤣🤣

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

حال من خوبه اما تو باور نکنه🙂

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
اینو واس شوهرم برا وقتایی میفرسم ک ی حرفی میزنه میخام بفهمه بدم اومد ولی نمیخام ب زبون بیارم. 🤣🤣🤣 ...

😁😁😁 بنده خدا شوهرت 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤