2777
2789

سلام بچه ها شده قبل پری شما لکه بینی داشته باشین و بچه داشته باشین یعنی یه هفته الی ۱۰ روز یه پری لک ببینی و بعد پری شروع شه؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الانم دوماهمه

جدی میگی چن وقت تو اقدام بودی بعد اینکه لکه بینیات ناشی از چی بود؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
جدی میگی چن وقت تو اقدام بودی بعد اینکه لکه بینیات ناشی از چی بود؟؟

نه من اصلا تو اقدام نبودم قرص جلوگیری میخوردم دیگه از یه جا در رفت گرفت😂

دلیلی هم نداشت لکه بینی هام تو سنو نه هماتوم داشتم نه مشکلی ولی خب همش لک بودم واسه همین شیاف میذارم 

تقریبا همه زنای اطرافم

من تا حالا اقدام نداشتم ولی از وقتی ازدواج کردم لکه بینی پیدا کردم خواستم ببینم تاثیری روی بچه دار شدن داره یا ن خیلییی ممنون

نه من اصلا تو اقدام نبودم قرص جلوگیری میخوردم دیگه از یه جا در رفت گرفت😂 دلیلی هم نداشت لکه بینی ه ...

چند سالته؟؟؟؟ یعنی قرص میخوردیوووو باردار شدی چ قرصی مصرف کردی؟؟

دومین بچمه ۲۶ اره ال دی 

خدای من چ جالب .ان اشالله قدمش خیر باش😍😍😍😍

فدات گلم ❤️🫂

راستی اولین زایمانت خوب بود بارداری و اینا اذیت نشدی؟

راستی اولین زایمانت خوب بود بارداری و اینا اذیت نشدی؟

نه افتضاح متاسفانه خیلی ناجووور

واسه همین ۴ ساله ال دی میخورمو جلوگیری دارم وقتی گفت حامله ای شوک شدم

زایمانم طبیعی بود 

یازده شب با کیسه اب پاره رفتم و گقتن چون درد نداری باید بمونی تاااا دهانه رحم باز شه دردات شروع شه منم تاااا فرداش ساعت ۳ظهر عین خیالمم نبود اخر دکتر اومد قاطی کرد سرشون ک الان بچه مونده تو خشکی مگه درمیاد باید همون دیشب امپول فشار میزدید زایمان میکرد

خلاصه سه ظهر یهو سه تا امپول فشار زدن این بچه تا ۹شب نیومدو من درد کشیدم اخرم مجبور شدن چون بچه مونده بود تو کانال زایمان منو جررررر دادن ۴۵تا بخیه خوردم۲۵داخلی۲۰بیرونی

یعنی مرگو دیدم واقعا بعدشم روز سوم تمااااام بخیه هام باز شد

من ۲ماهه تمام دراز کش بودم خشتک باز مادرم زیرم لگن میذاشت تا۶ماه افسردگی شدید گرفتم اصلا بچمو نمیخواستم شیر میدادم میگفتم ببرینش نبینمش

الان لرررررز کردم سر این چیکار میخوام کنم😩😩😩

شوهرمم چون خواهر خودم و یکی از اشناها تو زایمان سزارین ب. علت برخورد سوزن با اعصاب نخاع پاهاشون فلج شد تا ۳_۴ماه رو ویلچر بودنمو فیزیوتراپی کردن خوب. شدن 

هنوزم یکیشون پاهاش خالی میکنه.

میگه عمرااااااااااااا بذارم سزارین کنی فقط طبیعی😑

نه افتضاح متاسفانه خیلی ناجووور واسه همین ۴ ساله ال دی میخورمو جلوگیری دارم وقتی گفت حامله ای شوک ش ...

واییییی خدایییی من چ وحشتناک عزیزم اون موقع خب سنت کمتر بوده بیتجربه حتما با یه متخصص زایمان خوب مشورت کن وسزارین شو و به خودت اصلااااا استرس نده قرار نیس که همه ی زایمانا یکی باشه اصلا طبیعی نیار .از الان قشنگ برنامه بچین که چ روزی پیش کدوم دکتر زایمان کنی

واییییی خدایییی من چ وحشتناک عزیزم اون موقع خب سنت کمتر بوده بیتجربه حتما با یه متخصص زایمان خوب مشو ...

خیلی باور کن بعد چهارسال یادش میوفتم حالم بد میشه حتی عکسای تا ۶ماهگی بچمو میبینم اصلاااا اون روزا رو یادم نمیاد انگار من تو این عالم نبودم

ب همسرمم میگم خب یادت نیس چ وضعی داشتم میگه یه بیمارستان دیگه یه دکتر دیگه ولی طبیعی