2777
2789

دوستون داره؟؟؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

خدادوستم داره ولی بندهاش ن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدادوستم داره ولی بندهاش ن

مهم خداست به نظرم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
خدا همه ی بنده هاش رو دوست داره...منتها این منم که خیلی بیشعور و قدرنشناسم...

چرا این فکرو میکنی 

اخه خدا اونایی رو که دوست داره هیچ وقت این فکرو نمیکنن

مهم خداست به نظرم 

دقیقا

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بله ..یا لطیف🤲

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

خدا عاشق بنده هاشه

من اینطور فکر نمیکنم 

من اینطور فکر نمیکنم 

محبت خدا به بندش از محبت مادر به بچش بیشتره

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

بله اونم خیلی زیاد

تنها کسی که با زبان خودم باهام حرف میزنه

شخصیت منو میشناسه و متناسب با همون بهم درس میده

حتی جواب یک حرف واو داخل سوالم رو بهم میده

در سختی جوری کمکم میکنه که روحم نوازش و حضورشو حس میکنه و در شادی به نحوی کنارمه که حواسمو از جمع پرت میکنه.

تنها کسی که هیچوقت منو تنها نذاشته

بله اونم خیلی زیاد تنها کسی که با زبان خودم باهام حرف میزنه شخصیت منو میشناسه و متناسب با همون بهم ...

خداروشکر 

اما خدا چند ساله منو فراموش کرده هر روز داره زندگیم سخت تر میشه هر چی تلاش میکنم درست شه بدتر خراب میشه

خداروشکر  اما خدا چند ساله منو فراموش کرده هر روز داره زندگیم سخت تر میشه هر چی تلاش میکنم درس ...

ممنونم عزیزم

منم در برهه ای از زمان یه انسان بی دغدغه بودم و مدعی خداشناسی، تا اینکه از یک جایی ورق و داستان زندگیم به طور کل برگشت... تاریک و تاریکتر... از خدا دلگیر و عصبانی بودم، قهر بودم و همه چیزو گذاشتم کنار... تا اینکه یه اتفاق سهمگین افتاد و در حد مرگ شکستم و نابودی رو تجربه کردم، مثل یه کوزه سفالی که با چکش بزنی رو سرش... دو راه بیشتر نداشتم این  دوراهی نفرین و دعا بود... سجده کردم و دعا کردم با وجود شکستگی وجودم... از بعد اون شب کتابی به دستم رسید و مسیر عرفان رو پله پله یادم داد و من تازه خدا، ساز و کار زندگی و امتحان الهی رو شناختم، حکمت خدا رو درک و پذیرفتم و برای ادامه زندگی اماده شدم، هر روز که بلند میشم زندگیم سختتر میشه و چالش های سختی دارم، اما یادگرفتم امتحان خدا برای بنده های دوست داشتنیشه و رشد اونا، پس به خودم میگم و من یتوکل علی الله فهو حسبه و ادامه میدم. میفهمم با وجود این سختی ها خدا داره جواب دعاهامو بهم میده فقط باید صبور باشم و به زمان بندیش اعتماد کنم🤍🌱