2777
2789
عنوان

سقط و کورتاژ

302 بازدید | 10 پست

سلام....من خیلی ها رو دیدم به هر دلیلی میخوان سقط کنن از کورتاژ خیلی میترسونن و مجبور میشن با قرص و با درد زیاد تو خونه سقط میکنن..ولی بقایا میمونه مجبورا دوباره میرن کورتاژ....خب نمیشه از اول رفت کورتاژ کرد که حداقل درد نکشن؟؟؟🥺

خیلی مهمه..ممنون میشم جواب بدید😭

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اگر سقط غیر قانونی میخان بکن آره نمیشه 

نه ...منظورم سقط قانونی هست...مثلا قلبش وایسته تو هفته های پایین

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

کورتاژ رحمو نازک میکنه. نیاز به اتاق عمل داره. نیاز به بستری داره  اماااا قرص یک روزه کارتو راه میندازه. 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
کورتاژ رحمو نازک میکنه. نیاز به اتاق عمل داره. نیاز به بستری داره  اماااا قرص یک روزه کارتو راه ...

خیر عزیزم من با قرص سقط کردم کامل دفع نشد باکلی شکم درد خونریزی شدید بستری و کورتاژ

خیر عزیزم من با قرص سقط کردم کامل دفع نشد باکلی شکم درد خونریزی شدید بستری و کورتاژ

بستگی داره چند هفته باشی. با قرص زیر دوماه راحته. بالای دوماه بهتره بری کورتاژ

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)