2777
2789
عنوان

کسایی که تو بارداری خونریزی داشتن بچشون خوشگل شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 38 پست
من تو بارداری دستمم نبریدم حتی چ برسه به پریود الان پسرم شبیه این نوزادای عکسای تبلیغاتی شده 

من تو بچه اولم تا شیش ماه ویار شدید داشتم و نمیتونستم چیزی بخورم.گفتن بچت باهوش میشه برا همین ویار داری! با هوش هم شد الحمدلله و ماشاءالله تو این یکی خونریزی دارم و ترس و استرس.برا اینم اینطور میگن...شما تو بارداری چیا خوردی و خوندی عزیز؟

بی وفایم گر بخواهم جز ظهورت از خدا...💔
کی گفته اون خون کثیفه؟ 

من خودم که الان خونریزی دارم میبینم رنگ خون قهوه ای یا سیاهه ینی خون آلوده ازم خارج میشه دیگه نه؟ ای بابا خواهر انقدر استرس دارم به خودم دلداری میدم با این حرفا...دلم گرفته نمیتونم نمازمو بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بچه اولم تا شیش ماه ویار شدید داشتم و نمیتونستم چیزی بخورم.گفتن بچت باهوش میشه برا همین ویار د ...

من هیچ ویاری نداشتم تو بارداری. حالا آلو و هلو و گلابی که میوه تابستون هست رو همه دوست دارن،من فقط یه کم بیشتر میخوردم🤣🤣🤣🤣🤣 فقط بادوم هندی زیاد خوردم. 

بچه من زود بدنیا اومد ولی اصلن چروک و قرمز و کبود نبود سفید و لپ قرمزی بود ولی خیلی لاغر. الانم یَک کصافطی شده که نگو چشمای بادومی با مژه دراز، لپ های چاق با دهن و دماغ کوچولو و دو عدد چال لپ😄😄موهاشم فرفری میشه

ترکیب انگور با گوجه فرنگی 
من هیچ ویاری نداشتم تو بارداری. حالا آلو و هلو و گلابی که میوه تابستون هست رو همه دوست دارن،من فقط ی ...

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم.ماشاالله ماشاالله ماشاءالله

ماشاالله به خودتون عزیزم سلامت باشید خدا عزیزانتون رو حفظ کنه

ممنونم عزیزم از چشم زخم در امان باشه ان شاالله.حتما براش حرز امام جواد تهیه کن

من خودم که الان خونریزی دارم میبینم رنگ خون قهوه ای یا سیاهه ینی خون آلوده ازم خارج میشه دیگه نه؟ ای ...

فدات شم عزیزم کار خوبی میکنی به چیزای خوب فکر میکنی من شنیدم خیلیا تا آخر لکه بینی داشتن

شما حتما با دکتر مشورت کن که خیالت راحت بشه و الکی استرس نکشی 

شما تو بارداری پریود میشین؟چطور؟در چه حد؟

فقط ماه سوم موعد پریودیم افتادم به خونریزی شدید عین پریود. گفتن هماتوم بوده

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)