2777
2789

یه حس ششمی بگه لطفاااااا،رفتیم جفتمون پیش روانشناس،روانشناس گفته دو ماه صبر کنین بعد اگه خواستین جدا شین،اونم میگه باشه به خاطر روانشناس دوماه صبر میکنم ولی کاش زودتر تموم شه این دوماه،منم مثل بلاتکلیف ها بین زمین و آسمون موندم،اما میگه اصلاااااا دوستت ندارم و نمیخامت،راست میگه؟؟؟دوماه دیگه طلاقم میده؟؟؟؟آخه خیلی جدیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگه میخواد یکم اخلاقت تغییر بدی زیاد بهش گیر ندی

یه حس ششمی بگه لطفاااااا،رفتیم جفتمون پیش روانشناس،روانشناس گفته دو ماه صبر کنین بعد اگه خواستین جدا شین،اونم میگه باشه به خاطر روانشناس دوماه صبر میکنم ولی کاش زودتر تموم شه این دوماه،منم مثل بلاتکلیف ها بین زمین و آسمون موندم،اما میگه اصلاااااا دوستت ندارم و نمیخامت،راست میگه؟؟؟دوماه دیگه طلاقم میده؟؟؟؟آخه خیلی جدیه

یه حس ششمی بگه لطفاااااا،رفتیم جفتمون پیش روانشناس،روانشناس گفته دو ماه صبر کنین بعد اگه خواستین جدا ...

نه عزیزم شوهرت فقط سر یه چیزی باهات لج کرده ببین تو چند ماه اخیر چیکار کردی به غرورش برخورده شوهرت لجبازه

نه عزیزم شوهرت فقط سر یه چیزی باهات لج کرده ببین تو چند ماه اخیر چیکار کردی به غرورش برخورده شوهرت ل ...

یه روز سر یکی از همکارای خانومش باهاش دعوام شد،گفتم گمشو برو از خونه بیرون مرتیکه نجس!!!تا قبلش اصلا بهش بی احترامی نکرده بودم اینجوری،مطمئنی طلاقم نمیده؟؟؟؟دارم روانی میشم،میترسم این دوماه تموم شه و زندگیم تموم شه😭😭😭😭😭😭😭 خیلی بلاتکلیفم😭😭😭😭😭😭😭اصلا کار و زندگیمو نمیفهمم😭😭😭😭