2777
2789
عنوان

چگونه با بچه بدقلق رفتار کنیم؟

530 بازدید | 6 پست

بچه ها دختر من اصلا هیچ قلقی، نداره هیچ جور نمیشه باهاش ساخت،فوق العاده باهوشه ولی اخلاقای خاص داره، مثلا سر سفره غذا نمیخوره میگه سیرم درصورتیکه گشنه ست، بعد شام موقع خواب چراغا رو که خاموش میکنم کلافم میکنه که گرسنمه، غذارو براش گرم میکنم نمیخوره، میخواد بخوابه یبار میگه منو بذار رو پات بعد ۱۰دقیقه میگه بذارم پایین خودم میخوابم باز بعد ۵دقیقه میگه بذار رو پا، اصلا نمیدونه چی میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا مثلا گوشی روی میزه باهاش کار نداره  تا من گوشی رو میگیرم دستم شروع میکنه بدخلقی کردن و به زور گوشی رو گرفتن، تعجبم اینه تاحالا که گوشی رومیز بود نمی‌گفت بده بمن تامن گرفتم لج کرد

همه چی رو هم آروم براش توضیح میدیم اما فایده نداره براش، حتما باید دعواش کنی تا ولت کنه، چندروز پیش تازه از حموم اومده بود پدرش رفت تو حیاط اینم دویید،رفت روی تراس، باموهای خیس، هرچقدر گفتم بیا تو نیومد و بعدش سرما خورد،

همه چی رو هم آروم براش توضیح میدیم اما فایده نداره براش، حتما باید دعواش کنی تا ولت کنه، چندروز پیش ...

عزیزم دخترمنم ۴ سالشه همه کاراش مثله دختر شماست الان سن لجبازیشه دوس داره بهش توجه بشه با خوشرویی باهاش حرف بزن بهش توجه کن کمتر میشه لجبازیش