2777
2789

فقط وفقط اروم باش وب خدا فک کن،نمازشب بخون واقعااااااا ارومت میکنه...شده دورکعت سرسجادت بشین گریه کن

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه به پدر مادری خواهر برادری کس و کاری از خانواده خودت یا اون بگی . یه کاری کمکی حرفی . یا قهر کن ...

خانواده اون که میگن ما دیگه کاری نداریم بهش تو هم ولش کن خودم هم کسی ندارم نه داداش نه بابا خونه از خودم هست دیشب تا حالا بیرونش کردم میخوام برم درخواست طلاق بدم

این ناخواسته رو‌ نمی‌فهمم . حالا اگر هم شد میشه سقطش کرد . با شوهر معتاد بچه چرا

آخه از خدا ترسیدم وگرنه رفتم قرص سقط هم خریدم بعد یه چیز دیگه اون موقع اینجوری نبود یعنی من نمیدونستم اعتیاد داره نمیفهمیدم 

آره دقیقا من نمیتونم الکی خوش باشم قبلا فقط گریه میکردم الان بهتر شدم کمتر گریه میکنم ولی میشم مثل آ ...

اینجور مواقع بری بیرون قدم بزنی خیلی خوبه.گاهی دیدن شادی مردم باعث تغییر احوال میشه.

یه روز خوب میاد

خانواده اون که میگن ما دیگه کاری نداریم بهش تو هم ولش کن خودم هم کسی ندارم نه داداش نه بابا خونه از ...

اره بابا بیرونش کن . چیه با معتاد سر کنی . بچه هات رو تو محیط استرسی و بیمارگونه بزرگ کنی . روشون تاثیر می‌ذاره . بیرونش کن . همت کنی زندگیت رو میتونی بسازی . خدا بزرگه

اینجور مواقع بری بیرون قدم بزنی خیلی خوبه.گاهی دیدن شادی مردم باعث تغییر احوال میشه.

باورت میشه اصلا دلم نمیخواد از جام بلند شم از دیشب تا حالا نخوابیدم نه ای خوردم نه غذا 

چی مصرف میکنه؟ پشیمون نیست ؟

هروئین مصرف میکنه میگه من معتاد نیستم قرآن آورده دست میزاره روش من مصرف نکردم جون بچهام مصرف نکردم بعد که گفتم باید بیای بریم کمپ ازت تست بگیره گفت مصرف کردم میخوای چیکار کنی هرکار دلت میخواد بکن مگه چیه طوری نیست