2777
2789

سلااام بچه ها شمایی که رتبه کنکورتون خوب بوده یا اطرافتون رتبه برتر داشتین میشه بگین سال دهم و یازدهم (خصوصا دهم) رو چیکار کردین چقد تست زدین و اینا؟ 

و اینکه حتما لازمه مدرسه تیزهوشان یا غیرانتفاعی باشه که رتبه برتر شیم؟

برای رشته تجربی 

ممنون میشم تجربه هاتون رو بگین استفاده کنم

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روزایی که مدرسه نداری باید بالای ۸ ساعت (حداقل۷ساعت) درس بخونی کتاب تستای خوبی بگیر حتما تحقیق کن و بهترینشونو بخر برا هر مبحث اول کتابو بخون بعد جزوه یا درسنامه بعدش برو سراغ تستا. اول تستای اموزشی بزن و بعد از تسلط تستای زماندار کار کن. مروراتم ترجیحا با تست باشه

و اینکه نه مدرسه ربطی نداره تاثیر گذار هست ولی نه در حدی که بگی چون تو فلان مدرسه نیستم پس موفق نمیشم. 

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
سلام روزایی که مدرسه نداری باید بالای ۸ ساعت (حداقل۷ساعت) درس بخونی کتاب تستای خوبی بگیر حتما تحقیق ...

مرسیی ممنون 

روزایی که مدرسه دارم چندساعت بنظرتون مناسبه

ساعت ۳ تعطیل میشم

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
سال ۹۷،هیچی رد کردن تو مصاحبه فرهنگیان 

☹☹هشتصد که رتبه خوبیه 

البته که اگر هوشت به نسبت اطرافیان بالاتر باشه تیزهوشان توروصدها قدم جلو میبره 

غیر انتفاعی تجربه ای ندارم ولی خب جایی که هزینه ای به نسبت بالاتریو برای ارائه خدمات میگیرن حتما بهتره از محیط عمومیه

خوندن برای کنکور مهمه ولی همه چیز به هوش خودت برمیگرده

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

مرسیی ممنون  روزایی که مدرسه دارم چندساعت بنظرتون مناسبه ساعت ۳ تعطیل میشم

چقد دیر تعطیل میشین🤕

۴ ساعت بخونی خوبه سعی کن صبا هم زود بیدار شی از وقتای اتلافیتم حداکثر استفاده رو بکن زنگای تفریح، وقتایی که تو راه مدرسه ای، زنگای ورزش اگه ازاد بودی حتما کمی از درساتو جلو ببر

البته این زمانا برا دهم و یازدهم خوبه هاااا دوازدهم خیییلی بیشتر باید بخونی موفق باشیییی✨️❤️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡