2777
2789
عنوان

ما از بین میریم!!!!

362 بازدید | 25 پست

اولیش

خب این واقعیته شاید شما ندیده باشین اما هم مدگل و یه سری افراد دیگه که درباره ی مسائل مخوف تحقیق می کنن 

گفتن که یه مرده که فک کنم ایتالیاییه تو یه بعدی از زمان آینده ی محل زندگیش گیر افتاده 

هیچ ادمی نیست حتی خبری از موجود زنده نیست 

عکس میده و فیلم میده و خیلیا تکذیب کردن اما خیلیام گفتن که واقعین و فتوشاپی درکار نیست 

اون حتی رفته مکان های شلوغ مثل فرودگاه 

بعد بهش گفتن تو کروناست و شاید اینجاها تعطیله

رفت بیمارستان شاید باورتون نشه اونجاهم خالی خالی بود 

تا اینجا تصمیم با خودتون

حالا یه سری افراد شک کردن بهش گفت وسایل که همونن پس ما یه چیزی تو فلان ادرس میزاریم بیا بگیر چند ساعت بعد اتفاق اون ادما اومدن دیدن اون وسیلهه نیست و بعد که از دوربین اون مکان چک کردن دید یه هاله ی سفید رندگی داره اونو حمل میکنه

تئوری 

* این فرد داره دروغ می گه که خیلیا تکذیب کردن

* داره راست میگه و تا چند سال دیگه رباتا جای ادما رو میگیرن

این امکانش خیلی زیاده 

الکسا یه رباته معروفه که شبیه انسانه و خیلی قابلیت هایی رو داره که انسان نداره اون خیلی پیشرفتست

چند سال پیش تو فیسبوک دوتا ربات به زبون ناشناس باهم یه چیزایی رد و بدل کردن که به صورت اضطراری خاموششون کردن چون احتمال دادن خیلی خطرناک باشن!!!

* داره راست میگه و زامبی ها ادما رو از بین میبرن

....

-

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادمه مدگل اینا ی مدت میگفتن ملکه انگلیس ادم خواره و جاودانست😐 الان بندع خدا مردع/: خلاصه اینا سر ...

اونا فقط درباره ی چیزای شایع بحث می کنن

نمیان ۱۰۰ درصدی نمیگن

اینا تئورین 

خیلیا دنبال می کنن

ولی من با این حرف درباره ی ملکه الیزابت مخالفم

-

مدگل چیه کیه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اونا فقط درباره ی چیزای شایع بحث می کنن نمیان ۱۰۰ درصدی نمیگن اینا تئورین  خیلیا دنبال می کن ...

اره خب منم همینو میگم برا سرگرمیه

ولی جدی ی سریا هستن قشنگ باور میکنن نمونش اطرافم هست

طرف دوماهه نه سبزی میخره نه چیزی میگه یوتیوبرا میگن سم تو این چیزای بیرونه/:

💞..I hope my younger self would be proud

چه جالب اره از این تاپیکا زیاد بزار منم تگ کن😃

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

من اکثر این چیزا رو قبول ندارم چون به نظرم بیشتر جنبه ی فالوورگیری و درامدزایی داره و در حد تئوری جذابن بنظرم

ولی جایگزینی ربات ها جای انسان ها متاسفاااانه از نظر علمی و منطقی میتونه درست باشه و صد در صد تا سال های اینده اگه همینجوری به ربات ها بال و پر بدن و قابلیت سازی کنن قطعا  رباتا میتونن به قدری پیشرفت کنن که انسان رو بزنن کنار

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست