2777
2789

پسرم یک سالشه از اول بی اشتها بود و شیر به زور میدادیم غذا هم همینطور میکس میدادیم رفلاکس داشت حساس بود هنوز میکس میخوره حتی غذای درشت جلو دهنش میزارم نمیدونه چیکار کنه دهنش باز نگه میداره گریه میکنه خیلی خستم کی خوب میشه

۱سالو نیم

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه از شما بوده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الهی 

رفلاکس خیلی بد هست 

پسر منم ۱۶ ماهشه هنوز میکس شده میدم 

اول با بیسکوییت مادر شروع کن 

چند تا تیکه کن بذار جلوش با دست برداره چون توی دهن اب میشه یاد میگیره تازه برداره بذاره دهنش 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ممنون از کمکت

اتفاقا پذیرش اینکه اشتباه کردی قدم اول برای رفع مشکلشه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

پسر منم همین بود اصلا تمام خصوصیات انگار بچه منه..آنقدر براش غذا میکس کردم که نمی‌خورد بد غذا بود باز میکس رو راحت تر بهش میدادم الان ۸ سالشه نخود لوبیا و عدس چیزای درشت رو نمیتونه خوب بجوه ....انگار خوردن بلد نیست شوهرم همش غر میزنه تا چیزی درشت بیاد تو دهنش عوق میزنه بالا بیاره

عزیزم یه شبه از میکس در نمیاد مخصوصا اینکه بزرگ شده 

دیر اقدام کردید

ببین غذاش رو مثلا سوپِ میخوای میکس کنی یکی از مواد مثلا هویج ش رو در بیار و بقیه رو میکس کن هویج رو با پشت چنگال له کن بریز توش کم کم غذاش رو باید از میکس کامل در بیاری گام بعدی دو تا موادش رو چنگال بزن همینطوری تا کل غذاش بشه له شده با چنگال خیلی پرو سه ش رو طولانی نکن بعد که از مرحله کامل میکس رسیدی به مرحله له شده با چنگال و جویدن رو یاد گرفت کم کم برو سراغ غذاهای انگشتی نرم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋