2777
2789
عنوان

درگیری با شوهرم سر پول

| مشاهده متن کامل بحث + 9883 بازدید | 277 پست

یکی دو مورد دیدم ک 

زن شاغل هست مرد کمی تنبل میشه

و انتظار مالی ش از خانومش زیاد میشه

ولی خب کم احترامی چرا؟

اومد دوستانه صحبت کنید ک اگه هردو مرتب و منظم کار کنیم بهتر پیشرفت میکنیم و ازین حرفا...

غر نه

صحبت...

♡امام زمانم♡آرزوست...
این مدل اخلاقی هیچ وقت درست بشو نیست چون عادت کردن به تن پروری 

کلا دنبال یه سری کارای مسخره می ره 

هر چقدرم می گم من خودم تجربه کار کردن دارم عزیزم، این کار به درد شما نمی خوره

کار خودش و می کنه و آخرش هم حرف من می شه

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا چه ربطی داره من هم خودم شاغلم خیلی از اطرافیانم هم شاغل هستن ولی والا شوهر هامون همه سرکار میرن ...

گفتم اکثر مردا😐 

آیا گفتم همه مردا؟؟؟

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
نه یه مدت هم اومدم خونه نرفتم سر کار بازم همین بود الان دو سه هفته س براش کار جور کردم 

من چندین بار تو اطرفم شنیدم پسره تن پرور بود دنبال دختر شاغل بود که بره کار خرج اقا رو هم بده...

طرفم بشینه خونه و حال کنه

اگه قبل ازدواج شاغل بودی احتمال داره بخاطر همین انتخاب شدی متاسفانه

به خدا هر کاری کردم یه مدت نرفتم سر کار و اومدم خونه این آدم بشه بازم همون بود.می رفت قرض و قوله م ...

ربطی به شاغل بودن شما نداره خاله من خونه داره شوهرش دقیقا همین طور.الان به زور میره سرکار

خاله همسرم همین طور بود وضعیتش اونم خونه دار بود خیلی ساله جدا شده با دوتا بچه،پسر بزرگش پارسال ازدواج کرد

شما به هیچچچ عنوان شغلتو از دست نده که بی پشتوانه میشی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
عزیزم شرمنده که میگم  اما اگر عقدی جداشو  مرد بی عرضه به هیچ دردی نمیخوره  شما همش ...

عقد نیستم سر خونه خودمون هستیم

اوایل ازدواجمون هم که خودم کلا همه مخارج خونه رو تامین می کردم..

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

وااا چه ربطی داره من هم خودم شاغلم خیلی از اطرافیانم هم شاغل هستن ولی والا شوهر هامون همه سرکار میرن ...

دقیقا 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
گفتم اکثر مردا😐  آیا گفتم همه مردا؟؟؟

اصلا اکثر مردا اینطوری نیستن اتفاقا چون گفتی اکثر مردا من ریپلای کردم من کلی مرد دیدم که همین جوری بوده و خانمش هم شاغل نبوده کلا یه سری مردا همینن اهل کار نیستن واقعا نیستن چه زنشون شاغل باشه چه نباشه