2777
2789

سلام چطورین😊بچه ها شما تاحالا درخت یلدا دیدین؟؟؟اامروز بهم گفتن باید برای یلدادرخت درست کنید!راستش نه دل و دماغشو دارم نه بلدم تو گوگلم چیزی پیدانکردم ممنون میشم اگه چیزی میدونید یا برای فرشته هاتون درست کردین کمکم کنید اگه عکس یا ایده خاصیم دارید بگید ممنون❤

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

یدونه شاخه درخت بردار بهش پفیلا بچسبون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یدونه شاخه درخت بردار بهش پفیلا بچسبون

مرسی،گفتن حاجی فیروز ننه سرما نمادای یلدا باشن😔

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
درخت کریسمس دیدم اما یلدا نه🤨

منم همینطور گفتن نمادای کریسمس نباشه توش بجاشون نمادای یلدا بذارید بچه ها اشنا شن با فرهنگ...ننه سرما و این چیزام باشه توش😔

منم همینطور گفتن نمادای کریسمس نباشه توش بجاشون نمادای یلدا بذارید بچه ها اشنا شن با فرهنگ...ننه سرم ...

اگه ب فرهنگه ک اصلا یلدا درخت نداره باید میگفتن سفره یلدا 

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻
اگه ب فرهنگه ک اصلا یلدا درخت نداره باید میگفتن سفره یلدا 

منم از همون تعجب کردم!ولی تو گوگل که زدم دیدم قبلا این رسم بوده نه من شنیده بودمش نه مامانم🤦‍♀️واقعا موندم چ کنم از یه طرف انگیزه یلدا ندارم تو این شرایط از یه طرف دل خوشی بچم....واقعا موندم