2777
2789
عنوان

چیکار کنم پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 45 پست
میدونی ما یه بارم کات کرده بودیم من برگشتم پررو شد میخوام خودش برگرده

خوب عزیزم وقتی تو مقصری نباید اون برگرده که من کاری ندارم ولی خودمم قدیم خیلی زورم میومد تا عذخواهی کنم ولی زیاد رو خودم کار کردم اشتباهاتمو قبول کنم بخدا خارجیا خیلی خوبن یه ایم ساری میگن همه چی یادشون میره ماهم باید جد و اباد طرف بیاد جلو چشش تا بگیم

ژن_ژیان_ازادی
ازکجامیدونین مناسب نیست؟

وقتی خودت میگی ازش سرترم ، وقتی میگی که نیست شده ، خب دنبال چی هستی تو این رابطه؟؟؟موش و گربه بازی؟شما یکم خودبزرگ بینی داری اون بدبختم اسیر خودت کردی ، ولش کن بره پی زندگیش چیکارش داری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کرده مگه ک اینو میگی همچین ادمی خود استارار غرور بزرگ بینی داره اون بدبخت گناهش چیه

دقیقا همینه شب و روزم شده گریه

از یه طرفم میگم منو دوست داشت با یه سرد شدنم راحت نمیرفت

همینکه میگی از همه لحظ ازش سرترم و اینکه در آینده هم بخاطر این فکر به مشکل میخوری

نه اشتباه متوجه شدین منظورم گفتن شرایطمون بود قصد تعریف نداشتم

میگم یعنی نمیتونم هضم کنم من ایرادم کجابود ک الان ده روزه نیست

چکار کرده مگه ک اینو میگی همچین ادمی خود استارار غرور بزرگ بینی داره اون بدبخت گناهش چیه

منم همینو تو جوابش گفتم ک ولش کنه بره پی زندگیش چون وقتی الان میگه ازش سرترم ، حتما تو رابطه هم جوری باهاش برخورد کرده که اون و کوچیک کنه ، همون بهتر ک ولش کنه بره 

وقتی خودت میگی ازش سرترم ، وقتی میگی که نیست شده ، خب دنبال چی هستی تو این رابطه؟؟؟موش و گربه بازی؟ش ...

من باهمه چیزش کنار اومدم شرایطشم قبول کردم

واقعا خیلی دوسش دارم

احتمال برگشتش هست؟

دقیقا همینه شب و روزم شده گریه از یه طرفم میگم منو دوست داشت با یه سرد شدنم راحت نمیرفت

ی طه حرفایی میزنیا

جنبه ی قهر اشتی ساده رو ندارید

سرد شدن کارشه دوری میاره

اونم غرور داره نمیاد واسه اینکه تو سردی

خودشو له منه 

من باهمه چیزش کنار اومدم شرایطشم قبول کردم واقعا خیلی دوسش دارم احتمال برگشتش هست؟

ببین اون حتی اگه برگرده هم تو ک نمیتونی باهاش ازدواج کنی ، چون این طور ک پیداست شرایط درستی نداره، این رابطه تهش به هیچ جا ختم نمیشه وقتتو واسه این رابطه نزار

اره اینطوری اره برا همین چیزاست طرف میره مزخرف ترین ادمو انتخاب میکنه برا ی عمر اشکش درمیاد

رابطه ای ک خود طرف قبول داشته باشه یا حتی الکی فکر کنه ک از طرف مقابلش سرتره ظلم به طرفش کرده ،چون فقط واسه تنها نبودن اونو نگهداشته 

منم همینو تو جوابش گفتم ک ولش کنه بره پی زندگیش چون وقتی الان میگه ازش سرترم ، حتما تو رابطه هم جوری ...

نه من خیلی دوستش دارم😔💔بخدا اونجوری رفتار نکردم فقط دلم از نبودن های دوسه روزش گرفت ک چن بار تکرار کرد